Güreş paü enüst , Zolan

Denizliye İki Bozkurt Yuvası Daha

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un onayıyla  Denizli Ülkü Ocakları tarafından  Merkezefendi İlçe Ocak Başkanlığına Kürşat Aykol, Pamukkale İlçe Ocak Başkanlığına  da Fatih Han  atandı.

Denizliye İki Bozkurt Yuvası Daha

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un onayıyla  Denizli Ülkü Ocakları tarafından  Merkezefendi İlçe Ocak Başkanlığına Kürşat Aykol, Pamukkale İlçe Ocak Başkanlığına  da Fatih Han  atandı.

 

Atama nedeniyle Ülkü Ocakları binasında tören düzenlendi. Törene Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel ve çok sayıda Ülkücü katıldı.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Törende bir konuşma yapan Ülkü  Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, Ülkü ocaklarının her dönem için önem arz eden kutlu bir yuva olduğunu belirterek,   “Ülkü Ocaklarının kuruluş amacı, Ülkücü Türk gençliğini Türklük bilinciyle ve İslam ahlakıyla nitelikli bir şekilde yetiştirmektir. Ülkü Ocakları eğitim, kültür yuvasıdır. Türk milletinin gençlik aşısının bulunduğu yerlerdir. Ülkü ocakları bizim evimiz, barkımız, şehitlerimizin bize bırakmış olduğu emanettir. En önemlisi Ülkü Ocakları dünya Türklüğünün sigortası, göz bebeğidir. Şimdiye kadar sayısızca kardeşimiz, ağabeyimiz ülkü ocaklarından imanlı, inançlı, donanımlı bir şekilde yetişmiştir. Kimisi siyasette, kimisi ticarette, kimisi devlet kademelerinde yüce Türk Milletine hizmet etmektedir. Bizler de ağabeylerimizin bizlere bırakmış olduğu bu emanete canımız, başımız gibi koruyup, kollayıp, Türk Gençliğini yetiştirmenin heyecanı içerisindeyiz. Ülkü ocaklarının her bir mensubu üzerinde büyük bir sorumluluk vardır. Eğitim, kültürel, sosyal sorumluluk olmak üzere her alanda faaliyetlerimiz devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Pamukkale ve Merkezefendi İlçe  Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Kürşad Akyol ve Fatih Han kardeşimize başarılar diliyorum. Teşkilatlarımıza ve davamıza hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

“MAHÇUP ETMEYECEĞİZ”

Merkezefendi  ve Pamukkale İlçe Ocak Başkanlığına atanan Fatih Han ve  Kürşat Aykol da yaptıkları konuşmada,  "Sancağı daima ileriye taşıyacağız, bizlere güvenenleri Allah’ın izniyle mahcup etmeyeceğiz. Mücadelemiz çetin, yolumuz uzundur. Haklı mücadelemizde zafer mutlaka inananların olacaktır” dediler.

 Törende Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, Kürşad Akyol ve Fatih Han’a Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı verdi. MESUT GÜLER

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık