• 04 Ağustos 2018, Cumartesi 23:48
EVRENMUMCU

EVREN MUMCU

EMPERYALİZMİN TOPLU HİPNOZU

TOPLU HİPNOZ 

Türkiye siyasi tarihine baktığımızda Cumhuriyetin ilanindan, ümmet toplumu olmaktan millet olmaya giden süreçte milli birlik, beraberlikde ve ortak ideallerde birleşmek için büyük mücadele verilmiş, gelişmiş ve sözü sayılır bir devlet olmanın temelleri kurucu irade tarafindan en doğru bir şekilde atılmıştı...

ABD GÜDÜMLÜ TARİKATLER,SAHTE DİNDARLAR

Milli birlik ve ortak manevi değerlerin zedelenmesini önlemek için emperyalizm güdümlü "tekke ve zaviyeler" kaldırılmış tarikatlerin toplumlari kamplastiran beyin yıkama faaliyetleri durdurulmuştu...

Atatürk 'ün vefatından sonra tekrar faaliyete geçen tarikatlerin ülkemizi getirdiği durumu da büyük bir hüzünle izliyoruz.
Parçalanmış aileler, çekirdek ailesinden çıkarılıp koparılan aileleriyle gorusturulmeyen ve her türlü iskence ve tacize uğrayan çocuklar kirli işlerde bir köle gibi kullanılmaktadır.

Ortaçağ ve orman kanunlarının geçerli olduğu bir beyin yıkama yöntemiyle ABD kontrolünde şeyh, şıh ve mehdi gibi kavramlarla yeniden hortlayan sahte din tüccarları sahneye çıkmış gençleri zehirlemektedir.

Din ve ahlak yozlastırılmış, kutsal aile, vatan ve bayrak ideallerinin içi boşaltılmış beyinleri yıkanmış bilimden uzak yeni nesiller yetistirilmistir...

Adnan hoca operasyonlarıyla casusluk, taciz, fuhuş ve kara para aklama faaliyetleri ortaya çıkarılmıştır.

Babuna ailesi ve tarikate düşürülen tüm varlıklı ailelerin iyi eğitim almış çocukları gerçeklerden, bilimden ve uygarlıktan uzaklaşmış, dipsiz karanlık bir tünelin içinde köleleştirilmiş uyuşmuş bir şekilde mehdiye ve sapkın emellerine hizmet eder konuma getirilmiştir. 

Bu acıklı tablo maalesef siyasete ve üniversitelere  de yansımış; her alanda yaygınlaşmıştır.
Işte çöküşün başladığı yer bu noktadadır.
Emperyalist yapılanmanın uzantısı olan bu tarikatler ülkenin bütün geçmişini, tarihini, müziğini, folklorik ve sanatsal geleneksel değerlerini yok etmektedir.

Milleti birarada tutan kurucu ilkeleri de birer birer yok etmektedir. Siz uzun zamandır Türk Sanat müziği, Türk Halk Müziği yada Türk müziği veren bir kanala rastladınız mı?

Medya kanallari holding medyası artik paket program tek bir ağızdan yayın yapmakta, bize kim parlatılırsa onu benimsemekteyiz. Dünya medyası gerçekleri çarpıtmakta, gerçeklerin üstünü örterek sanal bir dünyayı beyinlerimize formatlamaktadır.

Suriye'de bir diktatör olduğu ve halkına gaz sıktığı yolundaki asılsız haberler gibi...yada Uğur Mumcu suikastinde İran parmağı gösterilmesi yada Lübnan' da suikastle öldürülen Suriye'li Esad karşıtı cia ajanının cenazesinde "katil Esad" pankartları açılması gibi...hatta aynı program Hrant Dink'in cenazesinde de uygulanmış katillerin ergenekon terör örgütüne mensup kişilerden oluştuğuna inandirilmis "hepimiz ermeniyiz" pankartları çıkarılmıştı... (işin ilginç yanı bu pankartlarin hepsi aynı matbaanın ürünü gibiydi siyah beyaz)

Toplu hipnoz siyasette de çok etkili olmuştur. Saklı seçilmiş liderlik vasıfları olmayan siyasette adı hic duyulmamış eline belge tutturulmuş Atatürk ilke ve devrimlerine karşı zayıf karakterli ve kültürsüz kişilerden liderler seçilmiş medya reklamıyla topluma sunulmuştur.

Bütün medya kanalları, akademisyen ve basın mensupları, gazeteciler BOP projesinin birer neferi gibi ekranlarda boy göstermiş parlatılmışlardır. Tartışma programları bölücülüğü ve parçalanmayı örgütlemek üzere milli birlik ve beraberliğe düşman,  kendini "modern, yenilikçi ve devrimci gibi lanse eden iyi giyinen iyi eğitimli postmodern emperyalizm güdümlü ortaçağ yobazcıklarına göre kurgulanmıştır. "Her biri bir kutup yıldızı gibi  bütün kanalları dolaşır bu konu mankenleri"

ABD GÜDÜMLÜ TARİKATLER ATATÜRKÇÜLERİ SOLU'DA DİZAYN ETMİŞLERDİR.ONLARA GÖRE ÖRNEK SOL PKK'DIR

Gençlerimiz bu modern görünümlü ortaçağ tarikatlerini savunan yobazların etkisi altındadır!
TOPLU HİPNOZ ailevi ve manevi bağları zayıflatmış ve yok etmiştir.
Tarikatlerin siyaset imamları da Atatürkçüleri ve solu dizayn etmektedirler. Muhafazakar ve milliyetçi kesim ise kendi arasında savrulup parcalanmaktadır. Ülke tam bir kaos içindedir. Godat'u bekler gibi bir kurtarıcı bekleyen laik kesim kendilerine kim parlatılırsa "Murdoch'un tv'si gibi kanalları kendine referans almakta" onun peşinden gitme eğilimi göstermektedir...

Kurtarıcı lider arayışları içinde kaybolan sol emperyalizm batağında taşeron bir terör örgütünü  (PKK) örnek sol olarak lanse etmektedir. Ideolojik ve siyasi ilkeler yok edilmekte "bölünmüş ve parçalanmış bir ülkeyi" "Yeni Türkiye" idealiyle süsleyip paketleyip sunmaktadır. Tarikatlerin ve beyin yıkama merkezleri olan belli sivil toplum örgütleri bu görevi yapmaktadır.
Daha iyi kavramak için "Sivil Örümceğin Ağında/ Project Democracy" kitabı mutlaka okunmalı" 

TOPLU HİPNOZ EN ÇOK ATATÜRK'ÜN KURUMLARINDA GERÇEKLEŞİR.EN ÇOK BURALARDA ATATÜRKÇÜ VE ULUSALCI KIYIMI YAŞANMAKTADIR

Köleleştirilmiş bir toplum " özgürlük, barış ve demokrasi" tanımlamalarıyla dayatılmaktadır.
Aslında subliminal mesajlardır bunlar.

Toplu hipnoz en çok da Atatürk 'ün kurumlarında gerçekleşir. Siyasi parti ve derneklerde Atatürkçü ve ulusalcı kıyımı ve tasfiyesi açıktır. Amaç zehiri "ılımlı islam" modeli örneğinde olduğu gibi "sosyal demokrasi" tadında vermektir.

Özetle "kokmaz, bulaşmaz, sorgulamaz, ortanın solu solun ortası ılıman bir siyaset, emperyalizmin projelerine diz çökecek
 ulus devlete karşı, modern köleler yaratma sistemidir sosyal demokrasi!

Tehlikenin farkında mısınız? Bağlı bulunduğunuz siyasi oluşumlarda ATATÜRK ve ALTI OK tek kurtarıcıdır.

Burdan uzaklaşmanın bedeli ağırdır. Peşinde gidilmesi gereken ideal; dönüştürülmüş, kurucu ilkelerinden sapmış, operasyon yemiş partilere her şartta "babamın partisi" bağımlılığı ile değil; kurucu iradeyi yıkmaya çalışan emperyalizme karşı TEKRAR BİRLEŞEREK kazanmaktır...
 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 27.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 27.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 27.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 27.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 27.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 27.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 27.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 27.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 27.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 27.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 27.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 27.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık