Güreş paü enüst , Zolan

6. Olağan Kongreleri Tamamlanan Ak Parti İlçe Yönetimleri İl Başkanı Necip Filizi Makamında Ziyaret Ettiler.

2019 YILINDA HEDEF 300 BİN ÜYE Tekrar ilk günkü heyecanla haydi Bismillah diyerek yollara düşmek lazım, kapı kapı dolaşıp, tek tek görüşeceğiz diyen Başkan Filiz devamla şunları söyledi

6. Olağan Kongreleri Tamamlanan Ak Parti İlçe Yönetimleri İl Başkanı Necip Filizi Makamında Ziyaret Ettiler.

Geçtiğimiz haftalarda kongreleri tamamlanan Tavas, Çivril ve Serinhisar ilçe teşkilatları AK Parti Denizli İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Necip Filiz ile istişarelerde bulundular.  Kongresi tamamlanan diğer ilçe teşkilatları Acıpayam, Babadağ, Çameli , Kale ve Honaz’ın da bu hafta içinde il başkanlığına ziyaret gerçekleştireceği belirtildi.

 

GÜZEL İŞLERİN ALTINA İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, bir süre önce kongrelerini tamamlayan AK Parti Tavas ,Çivril ve Serinhisar İlçe Başkanlarını ve yeni yönetimlerini kabul etti.

Kongrelerini birlik ve beraberlik içerisinde tamamladıklarını belirten İlçe başkanları; Bugüne kadar yapmış olduğu desteklerden dolayı İl Başkanı Necip Filiz’e teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Filiz “Başta AK Parti İlçe Başkanları olmak üzere tüm ilçe yönetimlerine hayırlı ve uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun, güzel işlerin altına imza atmaya devam edeceğiz inşallah” diye konuştu.

İlk günkü aşkla, büyük bir heyecan ve hırsla yenilenen ilçe teşkilatlarının hemen göreve başladıklarını belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ Mahalle ve Sandık görevlilerini yeniden gözden geçirme, ve sandıktaki seçmenlerini tek tek ziyaret planlama direktiflerini teşkilatlarımıza ilettik. Yerel yönetim ve STK’lar ile birlik ve beraberlik içinde Vatandaşa dokunan özde faaliyetler yapmalarını talimatlarını verdik” dedi.

 

2019 YILINDA HEDEF 300 BİN ÜYE

Tekrar ilk günkü heyecanla haydi Bismillah diyerek yollara düşmek lazım, kapı kapı dolaşıp, tek tek görüşeceğiz diyen Başkan Filiz devamla şunları söyledi:

“ Denizli ilimizdeki üye sayımızı 300 bine çıkartmak için Hedef300 bin üye faaliyetlerimize daha da kapsamlı bir şekilde hız vereceğiz. 2019 yılına kadar bu hedefi tutturmak için yapılacak çalışmaları ilçe teşkilatlarımızla tekrar gözden geçirdik, daha fazla vatandaşımıza ulaşabilmek için neler yapabiliriz istişare ettik. Önümüzdeki günlerden itibaren her daim yanında olduğumuz vatandaşlarımızın arasında yeni ilçe yönetimimizdeki arkadaşlarımızı daha sık göreceksiniz.”

 

TEK BAYRAK, TEK MILLET, TEK VATAN, TEK DEVLET

Köklü devlet geleneğimizin üzerine bina edildiği 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' ilkesini siyasetin merkezi olarak gördüklerini vurgulayan Başkan Filiz “ Tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizlimizin her bir ilçesinde ve her bir mahallesinde “ Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Devlet Anlayışıyla” vatandaşlarımızla buluşacağız. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü siyasi bir parti olarak değil, kutlu bir dava olarak baktık ”dedi.

 

SİYASETTE LİDER ŞEHİR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bu şehre çok şeyler katan ve ufkumuzu açan Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin her zaman dediği gibi “ Siyasette lider şehir olma” hedefine Tüm teşkilatlarda sahip çıkacaklarını belirten Başkan Filiz; Denizlimize ayrı bir önem veren ve desteklerini esirgemeyen, şehrimize en çok gelen lider ünvanını taşıyan Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere , Başbakanımız, Bakanımız ve Milletvekillerimiz sayesinde Denizli hak ettiğini aldı ve Denizli Ege'nin vizyon şehri oldu. Bize ve teşkilatlarımıza düşen bunun devamlılığı sağlamaktır. Hepimize çok görevler düşüyor, çok çalışacağız. ” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 02.05.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık