Özkan, Berberler Odası İle Türk Dünyası Mühendisler Ve Mimarlar Birliğini Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi, Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Denizli Berberler ve Kuaförler Odası ile Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Denizli Şubesini ziyaret etti.

Özkan, Berberler Odası İle Türk Dünyası Mühendisler Ve Mimarlar Birliğini Ziyaret Etti

 

AK Parti MKYK Üyesi, Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Denizli Berberler ve Kuaförler Odası ile Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Denizli Şubesini ziyaret etti.

İlk olarak Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret eden Özkan, oda başkanı İdris Ağılönü'den oda faaliyetleri hakkında kısa bilgiler aldı. Ardından oda yönetimiyle istişare toplantısı yapan Özkan, Berberler Odasının Denizli'de önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. Berberlerin ve kuaförlerin kentin en renkli mekanlarından olduğunu söyleyen Milletvekili Özkan, Berberler odasıyla birlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Berber ve kuaför esnafının sorunlarını dinleyen Milletvekili Özkan; "Esnaf kardeşlerimizin mutlu olması, bizlerin mutlu olması demektir. Milletvekili olarak üzerime düşen neyse yapmaya hazırım. Esnaflarımızın istekleri başımız üzerindedir. Çünkü esnafımız kazanırsa, Denizli kazanır. Denizli kazanırsa Türkiye kazanır.” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İdris Ağılönü ise, "Ziyaretlerinden dolayı milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz. Kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk." dedi.

Daha sonra Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Denizli Şubesini ziyaret eden Milletvekili Özkan'ı, TDMMB Denizli il başkanı Kadir Erken ve oda yöneticileri karşıladı.

Birliğin faaliyetleri hakkında bilgi alan Özkan, “İnsan merkezli kent algısı ve anlayışı olan bir sivil toplum kuruluşu olarak TDMMB ile bir araya gelmek bizim için önemli." dedi.

TDMMB'nin kentin önemli ve etkili bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Özkan; "Son yıllarda Denizlimize yapılan en büyük hizmetlerden biri şüphesiz Büyükşehir olmamızdır. Büyükşehir ile birlikte şehircilik anlamında büyük gelişimler yaşadık, yaşamaya da devam edeceğiz. Sağlıklı ve planlı bir büyüme için bizim kadar size de çok fazla iş düşüyor. Bizim için sizin fikirleriniz ve düşünceleriniz çok önemli. Siyasiler, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve milletimizle, hep birlikte hareket ederek, ortak akıl ile Denizlimiz için faydalı işler üretecek, yaşanabilir ve müreffeh bir Denizli'yi hep birlikte inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

TDMMB Denizli il başkanı Kadir Erken ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili Özkan'a teşekkür etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık