• 08 Aralık 2017, Cuma 21:19
BoraUysal

Bora Uysal

TÜRK ABD SAVAŞI VE KUDÜS

TÜRK ABD SAVAŞI VE KUDÜS
2014 Den bu yana,Türkiye'nin ABD ile silah silaha geleceğini ve bunun sonucunda Türkiye'nin Nato'dan çıkıp Asya'ya yöneleceğini sık sık hem sözlü olarak hemde yazılı olarak işledim.. İçinde bulunduğumuz nokta budur..Batı ile ABD ile silah silaha gelmiş durumdayız.. TÜRK - ABD SAVAŞININ İÇERSİNDEYİZ ..

VATAN SAVAŞI VERİYORUZ

Aslında bizlerin Batı ile ABD ile alıp veremediği bir durum yoktu...ABD’nin bize savaş açmışlığı var... Aslında bu savaş Piyonlar üzerine terör üzerine başladı...Nedir bu piyonlar? PKK-PYD-İŞİD-EL NUSRA-FETÖ... 

ABD,Fetöyü üzerimize salıp darbe yapmaya çalıştı..ABD,PKK'yı silahlandırıp açılım sürecine başlattı...ABD,sınırlarımızın güneyinde yer alan,Suriye'nin kuzeyinde kürt koridoru kurmaya kalktı...Irak'ın kuzeyinde Barzani devletini ilan etmeye başladı.. Bunların sonucundada bizlerde vatanımız savunduk... 

2014'den buyana Türkiye artık BOP'un bir parçası değil tam tersine BOP'un karşı cephesindedir... 

ABD VE TÜRK SERMAYESİ AYRIŞIYOR.... 

Ülkerinin bağımsızlıklarını yön veren kendi ekonomisidir.. ABD terör ve darbeyle hizaya getiremediği Türkiye'yi şimdi ekomonik olarak sıkıştırmaktadır... Sarraf davası koz olarak değerlendirip Türkiye'nin ekomomisine hançer indirilmek istenmektedir... Daha önce yazılarımda belirttiğim gibi sarraf davasında hedef TÜRK -İRAN DOSTLUĞU ve TÜRKİYE'nin Milli Egemenliğidir..

Yolsuzluk ve rüşvet olayı olsa idi bunu Türk mahkemeleri yargılardı..Yoksa New York Mahkemeleri değil... Sarraf olayında ABD,Türk bankalarına büyük cezalar verip,TÜRK BANKACILIĞINI YOK ETMEYİ AMAÇLAMAKTADIR.. Aslında şuanki Durum ABD sermayesi ile Türk sermayesnin ayrışma sürecidir..İki sermaye ayrışmaktadır..Yakın bir zamanda ABD firmalarının ülkemizi terkettiğini izleyeceğiz dersek yanlış olmaz..Bu aslında şu anlamıda gelir:Türkiye aynı Asya ülkeri gibi kendi sermayeseni ,kendi ekonomisini kurmak zorundadır...Bu süreç sancılı bir süreç olacağı kesindir fakat Güneş Asya’dan Doğu'dan doğmaktadır... 
TÜRKİYE-RUSYA-İRAN BÜYÜK BİRLİKTELİK İÇİN TOPLANIYOR
Büyük bir gelişmeninde müjdesini verelim...Türkiye yalnız değildir..Türkiye-Rusya ve İran büyük bir birliktelik için kolları sıvadılar...Putin'in Danışmanı Aleksandır Dugin'ninde belirttiği gibi "ABD'nin saldırganlığına karşı,hem askeri,hem ekonomik hemde stretejik bir ittfak olacak" Yani kısaca Türkiye ,ABD ve NATO'dan çıkıp Asya'ya kaymaktadır...Yakında hep bereber incirliğin kapanıp ,Nato’dan çıkışı seyredeğiz..Nato bölgeyi Teröre boğmaktadır..
ABD'NİN KUDÜS ÇIKIŞI... 

Aslında ABD hep kaybetmektedir... 
15 Temmuz'da Türkiye'de kaybetmektedir... 
Suriye'de kaybetmektedir.. 
Irak'ta kaybetmektedir.. 
Ukrayna ve Gürcistan'da kaybetmektedir.. 

Kısa zamanda ABD bölgede çok ağır yenilgiler alıyor...ve ABD hep kaybediyor.. Bu yenilgiler üzerine Amerika öyle bir karar aldıki,Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etti.Bu hareket gerek kendisi için gerekse bölge için hiç bir faydası olmayacak delice bir adımdır.. 

İşin özü şuki "Amerika’yı başkanlar yönetmiyor,ABD derin devleti yönetiyor"söylemi de doğrulandı..Amerikan derin devleti Trumpt’ı istemiyor ve Flaynn davası nedeniyle Trump’ta köşeye sıkışmış durumda..Trump aslında Kudüs kararıyla Yahudi lobisini imdada çağırmıştır. 

Bütün bunlar olurken,İki islam ülkesinden ses seda yok..Biri Suudi Arabistan diğeri Birleşik Arap Emirlikleri..Netice olarak bu iki ülke Kudüs'ün İsrail Başkenti olmasına dünden razı..
SONUÇ OLARAK ABD TERÖRLE SUSTURAMADIĞI BÖLGEYİ EKONOMİK VE MEZHEPSEL ÇATIŞMALARLA SIKIŞTIRMAK İSTEMEKTEDİR... Fakat ABD yenilecektir…Yenilmesinin sebeblerinide başka bir yazımızda ayıralım…


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 28.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 28.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 28.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 28.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 28.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 28.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 28.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 28.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 28.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 28.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 28.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 28.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık