• 27 Ocak 2018, Cumartesi 0:10
İdrisOrtakaya

İdris Ortakaya

KARANLIKÇI AYDINLAR

 KARANLIKÇI AYDINLAR

 

 Aydın, hain olmaz. Aydın, Emperyalizme hizmet eden uşak olmaz. Aydın, ülkesini canından daha çok seven insan demektir. Aydın, teröristleri savunmaz. Aydın, mazlumların yanında zalimlerin karşısında olan kişidir. Aydın, Mehmet Akif Ersoy gibi olanlardır. Aydın, Cemil Meriç gibi olanlardır. Aydın, Hasan Tahsin gibi olanlardır. Aydın, Necip Fazıl Kısakürek gibi olanlardır. Aydın Uğur Mumcu gibi olanlardır. Aydın, Nazım Hikmet gibi olanlardır

 Ülkemizde yaşayan karanlıkçı aydınlar, ABD emperyalizmine uşaklık eden PKK terör örgütü nün yanında yer alan alçakların adıdır. Bunlar ülke düşmanları ile işbirliği yapan ve ihanet suçu işleyen alçaklardır. Adları, Tabipler birliği olması, CHP olması, HDP olması, İyi Parti olması, Saadet Partisi olmasının bir önemi yoktur. Önemli olan aynı zihniyet içinde bulunmalarıdır. 

 ABD nin uzantısı olan PKK nın Güney Doğuda başlattığı hendek eğlemlerin de şehit olan Mehmet ciklerimiz için her hangi bir karşı duruş sergilemeden sessiz duruşlarının adına ihanet denmezmi? Şu anda da şehitler vermekteyiz. Bu şehitler, ülkemizin Bekası için canlarını feda etmektedirler. Ülkemizi bölmek, parçalamak isteyen emperyalist uşaklarına destek veren karanlıkçı aydınların ihaneti karşılıksız mı kalacak? Bu alçak karanlıkçı aydınlardan hesap sorulmayacakmı? Bu ihanete sessiz kalmak şehitlerimizin kemiklerini sızlatmazmı?

 On beş yıllık bir zaman dilimi içinde ülkemizin, önemli ölçüde büyüyüp ve gelişmesi her kesi şaşkına çevirmiştir. Düşmanlarımız üzülmüş ve dostlarımız da çok sevinmişlerdir. İçimizde ki kahpe çocukları, düşmanlarımızla aynı taraf da yer almışlardır. PKK nın Güney Doğuda hendeklere gömüldüğünde. ABD çok üzüldü. Yerli kahpe ler de üzüldü. Erdoğan büyüdü. Erdoğan düşmanlığı da zirve yaptı. 15 Temmuz işgal hareketi bastırıldı. ABD çok üzüldü. Yerli kahpe çocukları da üzüldü. Erdoğan büyüdü. Erdoğan düşmanları da kudurdu. Fırat kalkan oparasyonu başarıldı. ABD çok üzüldü. Yerli uşakları da kahroldular. Erdoğan büyüdü. Kudüs baş kaldırısı başarıldı. ABD çok üzüldü. Yerli uşaklar da üzüldü. Erdoğan daha çok büyüdü. Afrin operasyonu başladı. ABD denen alçak terörist Devletin yetkililerince bir günde üç beş çelişkili açıklamalar yapılması ABD nin rezil kepaze olmasına neden oldu. Dünya lideri olan Erdoğan ın dik duruşu ABD alçaklarına geri adım attırmasından dolayı ABD üzüldü. ABD nin yerli üşakları da daha çok üzüldüler. Yine Erdoğan büyüdü. Erdoğan düşmanlığı da kat kat arttı. Tabi ki bu arada Erdoğan hayranları ve ülke sevdalıları da giderek büyüdü ve kenetlendi.

 Yüz yılın en büyük Liderinin ülkemizden çıkması, ülkemiz için bir onurdur. Allah gücüne güç katsın. Erdoğan a düşmanlık eden alçaklar kahrolsun. Erdoğan büyüdükçe, Erdoğan düşmanları da kuduz köpekler gibi salyalarını akıtarak kin ve nefretlerini kusumaya devam ediyorlar. Allah Erdoğan na yardımlarını hiç mi hiç esir gemiyor. Şükürler olsun her olumsuz olayın üstesinden gelerek çıtayı kendi leyhine yükseltiyor olması da Allahın yardımının bir göstergesi değilmidir?


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık