“ÖZKAN’DAN YENİ YIL MESAJI”

Ak parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, 2017 yılının ülkemize, bölgemize ve dünyamıza güvenlik, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum" dedi. Milletvekili Özkan konuşmasına şöyle devam etti: “Öncelikle, 2018 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve tüm dünyada, barışa, kardeşliğe, dayanışma ve yardımlaşmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

“ÖZKAN’DAN YENİ YIL MESAJI”
  • 31 Aralık 2017, Pazar 14:31

“ÖZKAN’DAN YENİ YIL MESAJI”
Ak parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, 2017 yılının ülkemize, bölgemize ve dünyamıza güvenlik, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum" dedi.
Milletvekili Özkan konuşmasına şöyle devam etti:
“Öncelikle, 2018 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve tüm dünyada, barışa, kardeşliğe, dayanışma ve yardımlaşmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.
Bir ve  beraber olarak, 80 milyon hep birlikte sırt sırta vererek; karşımıza çıkan badireler karşısında kenetlendik, sorunlarımıza çözümler ürettik. 
2017' nin panoroması yapılıyorsa, bu değerlendirmenin içerisinde, geçtiğimiz yüzyılda gerek hukuk, gerek siyaset, gerekse Kültür ve Medeniyet değerlerimiz içerisinde adeta bir kutup yıldızı gibi parlayan, parlayacak olan anayasa reformu niteliği taşıyan, 16 Nisan reformuna ayrı bir parantez açmak gerekmektedir. 
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, bu ülke halkı tarafından milli, yerli ve sivil anayasal düzenleme olarak kabul edilmiştir. Onun için, bu durumu bir demokrasi bayramı gibi kutlamamız ve önem vermemiz gerekmektedir. Bu yeni döneminin, hayırlı hizmetlerle, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda atılacak önemli adımlarla dolu geçmesini temenni ediyorum. 
"15 Temmuz darbe girişimiyse hiç şüphesiz tarihimizin en alçak terör eylemi ve işgal girişimi olarak sadece 2016'ya değil, Cumhuriyet dönemimize damgasını vurmuştur. Türkiye 80 milyon insanıyla darbe girişimi karşısında gösterdiği güçlü duruşla, bu felaketi, yeni bir dirilişe, yeni bir başlangıca çevirmeyi başarmıştır. 2015 bölücü terör örgütünün gerçek yüzünün deşifre olduğu bir yıldı. 2016'da FETÖ' nün çirkin ve kanlı yüzünün ortaya çıktığı bir yıl oldu. 2017 de ise ülkemizin kılcal damarlarındaki Fetö temizliği büyük bir hızla devam etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bölücü terör örgütünün üstesinden gelecek güce, imkâna ve kararlılığa sahiptir. Güvenlik güçlerimiz, hem dağları, hem de şehirleri, karış karış teröristlerden temizliyor, temizlemeye devam edecektir.

“KUDÜS BİZİM EN NET ÇİZGİMİZDİR, DEĞİŞTİRİLEMEZ, DEĞİŞTİRİLMESİ TEKLİF DAHİ EDİLEMEZ”
Trump’ ın aldığı “ABD’nin İsrail Büyükelçiliği’ ni Kudüs’e taşıma ; yani Kudüs’ü İsrail’ in başkenti olarak tanıma kararı, bütün dünyada yeni bir kaosun fitilini ateşledi.
 Buna karşılık, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin jandarmalığı karşısında güce teslim olmayarak ve tüm insanlık adına vicdani duruş sergileyerek gerekli cevabı vermiştir.
Bildiğiniz üzere Birleşmiş Milletlerde zalim ABD ’nin “Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararı” nın hukuksuz olduğuna dair tasarı hazırlanmıştır. Bu tasarı BM’  de görüşülmüş, tasarı 128’ e karşı 9 oyla kabul edilmiştir.
Cumhurbaşkanımız ‘ ın “Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir.” ifadesi ile sembolleşen çağrı tüm Dünya’ da karşılık bulmuş ve ABD’nin tehditlerinin, uluslararası toplumun vicdanını alt edemediğini, mahşeri vicdanın kazandığını göstermiştir. Kararın bölgesel ve küresel sonuçları ortaya çıkmış, bundan sonrada çıkmaya devam edecektir;
"ÜLKEMİZİ PARLAK BİR GELECEK BEKLİYOR"

2017 yılında, 15 Temmuz ihanetine ve küresel ekonomideki tüm dalgalanmalara rağmen, ekonomimiz sağlam bir zemin üzerinde ilerlemeyi sürdürmüştür. Ekonomimize yönelik olarak içerden ve dışardan yapılan tüm algı operasyonlara rağmen pozitif yöndeki büyümemiz muhafaza edilmiştir
Sadece ülkemizde değil, gerek yaşadığımız coğrafya gerekse tüm dünyada yeni bir döneme geçişin sancıları yaşanıyor. Dünya’nın bütün umursamazlığına rağmen, Suriye ve Irak ve iç karışıklık olan tüm ülkelerde barışın egemen olması için elimizden geleni yaptık, yapıyoruz. Bu ülkelerden ülkemize sığınan bütün kardeşlerimize de kapılarımızı açıyor, insani, vicdani, üzerimize düşeni hakkıyla yerine getiriyoruz.

 

 

 
“MİLLİ BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜN HİÇ BİR GÜÇ TARAFINDAN ZEDELENMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ.”
Aziz vatandaşlarım,
2023 yaklaşırken, bir yandan heyecanımız artıyor, ama bir yandan da umudumuz, gayretimiz, mücadelemiz güç kazanıyor. Bu millet bir olduğu, diri olduğu sürece de, hedeflediği her noktaya mutlaka ulaşacaktır. 
İllaki bizi bu hedeflerden uzaklaştırmak için mücadele edenler de olacaktır. Gerek içimizdeki hainler gerek yurt dışındaki düşmanlar, her bakımdan payidar bir Türkiye’nin inşa ediliyor olmasından, bölgesinde güçlü ve dünyada söz sahibi Türkiye’nin varlığından duydukları rahatsızlıklarını dile getireceklerdir.
Tüm bunlara rağmen, umudumuzun, heyecanımızın, milli bütünlüğümüzün, kardeşliğimizin hiç kimse, hiç bir güç tarafından zedelenmesine müsaade etmeyeceğiz.
“TÜM HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ’
"İnşallah 2017'de hem terör örgütlerinin başını ezeceğiz hem de çok daha büyük ekonomik başarılara imza atacağız. Türkiye 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını mutlaka hayata geçirecektir. Bu duygularla, vatanımız, bayrağımız ve istikbalimiz için toprağa düşen aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyor, gazilerimize rabbimden acil şifalar diliyorum. Sınır boylarımızda, Başika'da, Cerablus'ta, El Bab'da insanımızın ve kardeşlerimizin emniyeti için görev yapan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan muvaffakiyetler diliyorum. 2018 yılının ülkemize, bölgemize ve dünyamıza güvenlik, huzur, mutluluk ve refah getirmesini temenni ediyor, hayırlı bir yıl diliyorum" diye konuştu."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık