• 12 Ağustos 2023, Cumartesi 15:42
TahirÇalgüner

Tahir Çalgüner

K - ADİM KOZMİK DEVLET

 

 

Çal müftüsü Kuvvacı İzzet Çalgüner’in babası olan torununa selam gönderen “Özsoy” atalarımıza rahmet ile…

K - ADİM KOZMİK DEVLET

54 yaşında birine en az 53 kere sezgi hattının açılıp deneyimlendirilerek rehber soy tarafından sezi yolu ile iletilen temas bilgiler; 55. yaşımda yazma zamanının gelmiş olduğu izniyle ve daha önce yazmamı öteleyen bir çeşit narkozik frekans engelinin kaldırılması ile Özsoy’un refakatinde bu yazı kaleme alınmıştır.

Hiçbir kaynakçaya gerek olmadan bilginin akış sırasına göre kaleme alınmış bu yazı: kişisel regresyon pratikleri ile de doğrulanan bilgi paketimin bir kısmını paylaşmak ve kayda geçirmek amaçlıdır.

Yerküremiz oluştuktan sonra Hz.Adem’in torunlarının Lemurya adasında başlayan yolculukları bizleri Ankara’ya kadar getirdi.

Nuh Tufanı öncesi Adem soyunun seçilmişlerini, MU adasında toplayanlar diğerlerini ise adanın karşı kıyısındaki Atlantis ile ayırmıştı.

Sonrasında, Dev kozmik bir laboratuvar olan Yerküremiz tabiatına uygun olarak evrimleşmesi öngörülen melez ırk olan insanın; o dönemdeki iki kutuplu savaşları nedeniyle iki ada da suların dibine gömüldü. Kurtarılanların bir kısmı Galaksiye dahil edildi.

Lemurya’dan kaçabilen seçilmişler ise; tarih süreci içinde Orta ASYA’ya kaydırıldı. Sonrasında, Oğuz Türkleri ve Hun Türkleri kozmik teşkilat yolu ile Anadolu’ya doğru göç ettirilmiş ve ANADOLU olarak adlandırılan ve enerji kapıları ile koordinatlanan yeni kozmik coğrafi alan içine konuşlandırılmıştır.

Kozmik enerji kapıları ile koruma altına alınan Türkler adındaki kozmik katalizörler eliyle Dev Laboratuvarın doğusu kontrol altına alınırken; Şeytanı akıl ve enerji huzmesinden beslenen Atlantisliler de, Amerika kıtası ve Batı Avrupa’da yeni yaşam alanları bulmaktaydılar.

Ruhsal aklın temsilcileri ile Şeytani ezoterik teknolojiyi ele geçirenler arasına çekilen ANADOLU tampon setti bu açıdan önemlidir. Atatürk’ün önünü açarak, 100 sene önce Atatürk eliyle inşası yaptırılmıştır.

Türk kadimcilerine verilen yeni görev ise; “ıssırık alınmamış kızıl elmanın” gideceği yer neresiyse oraya doğru genişlemesidir.

Kademeli/Kadim Kozmik Devlet bunu nasıl gerçekleştiriyor?

Kişisel regresyon deneyimi ile de sabit bana aktarılan sezi bilgi; Kademeli “Özsoy” a vurgu yapıyor.

Mu’dan günümüze kadar kozmik takibe alına ruhsal bilinç katmanı tekâmülünü tamamlayan seçilmişlerin tekrar ve tekrar aynı aileler içinde bedenlenmesi ve kademelenmedeki dereceleri rehber ruhların gözetiminde yapılıyor ve gerekirse spatyomdan indirilenler de kozmik kuluçkaya yatırılıyor. Yeniden bedenlenme, bedenin ışınlanması kadar kolay bir kozmik bilinç gerçeği olup aklın yükselmesi ve tekâmül halidir de aynı zamanda.

Bu kuluçkaların bir frekans ile aktif hale gelmesi ve birbirleriyle döngüsel temasının sağlanması, daha öncesinden uyanık halde tutulan kozmik görünmez teşkilatın “üst kademe kurulu” eliyle yapılıyor. Kurtuluş savaşımız böyle gerçekleştirildi. 8+1 kainat ilkesine göre işleyen bu süreç işlerken; 9+1 Atlantisin aramızda yaşayan şeytani 10’lar komitesinin Tanrı-taklitcisi temsilcilerine karşı da dikkatli olmak gerekir!

Kozmik Tabiat/KAİNAT kanunlarına ve Ruhsal mekanizmalara göre işleyen yerküre Laboratuvarında; bundan sonrası için doğu kesimi ile Batı kesiminin dengeleneceği yeni kozmik çağda, yine kozmik ırkın temsilcisi olan Türk kadimlerinin katalizörlüğüne ihtiyaç olacak ve Anadolu üzerinden köprülenecekler.

Orta Dünya kurdurulacak. Ruhsal olanın akılla dengelenmesi ve bütünlemesi yapılacaktır.

Sirrus yıldızının ışığından ayrılmayan ve onun ısısından hayat bulan Atatürk ve Anadolu ekibi gibi niceler kozmik görevi tamamlamak için zamanı geldiğinde; 100’lerce yıl bekletilip kuluçkadan çıkarılan Türk yavruları da tekâmüllerine uygun, üstüne düşen Bir’lik görevlerini yerine getirecektir.

Yüksel Türk ! Geçmişini unutma.

Daha fazlası bana zarar

Daha azı “sizlere” haksızlık olurdu…

Tahir Çalgüner

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 19.05.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 19.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 19.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 19.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 19.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 19.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 19.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 19.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 19.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 19.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 19.05.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 19.05.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık