VALİ KARAHAN’IN İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Denizli Valisi Hasan Karahan ilköğretim haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Vali Karahan, eğitimin önemine değinerek, veli, öğretmen ve öğrencilere önemli mesajlar verdi.

VALİ KARAHAN’IN İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

VALİ KARAHAN’IN İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Denizli Valisi Hasan Karahan ilköğretim haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Vali Karahan, eğitimin önemine değinerek, veli, öğretmen ve öğrencilere önemli mesajlar verdi.

Vali Karahan, bir ülke için eğimin çok büyük önem arzettiğini dile getirerek, “Eğitim Camiamızın Değerli Üyeleri; Saygıdeğer Anne ve Babalar; Sevgili Öğrenciler; Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur” ifadesinin kılavuzluğunda cennet ülkemizin aydınlık yarınlarının, Aziz Milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ilim deryasına kulaç atacağı bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Bugünün dünyasında yeterlilik ve güçlü temsil için nitelikli ve donanımlı insana ihtiyaç vardır. Çağın ruhunu doğru okumak ve insan kaynaklarımızı doğru yönlendirerek etkin kılabilmek için bilgece dokunuşlara ihtiyaç vardır. İşte okul sıralarındaki çocuklarımız ihtiyaç duyduğumuz nitelikli insan ve bilgelik profilinin kaynağını oluşturmaktadırlar. Ülkemizin her alanda daha da güçlü bir şekilde uluslararası alanda temsil edilmesi hiç kuşkusuz iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Bu da çocuklarımızın nitelikli bir eğitim almasıyla mümkündür” dedi.

SİZLERE GÜVENİMİZ TAM

Vali Karahan, “Birbirinden Kıymetli Öğretmenlerimiz! Ülkemizin geleceğinin mimarları olduğunuzdan şüphemiz yoktur. Öğrencilerinize bilgiyi aktarmaktan ziyade bilgiye ulaşmanın ve onu paylaşmanın yollarını göstereceğinizden, çağın gereklerine vakıf, özgüveni tam, hedefini bilen şahsiyetler olarak yetiştireceğinizden eminim. Bu zor, meşakkatli fakat kutsal görevinizde sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.

ANNE BABA GÜVEN AŞILAMALIDIR

 

 

Vali Karahan, “Çok Değerli Anneler ve Babalar! Eğitimin ailede başladığı, okulda geliştiği ve toplumda olgunlaştığı gerçeğinden hareketle bin bir cefa ve fedakârlıkla büyüttüğünüz ciğerparelerinizin geleceğe hazırlanmasında okul yönetimleri ve öğretmenlerimizle sürekli işbirliği sağlayacağınıza inanıyorum. Çünkü çocuklarınızın ilk öğretmenleri ve onları en iyi tanıyanlar sizlersiniz. Dolayısıyla onlara güveniniz, güven veriniz, başarısızlık durumlarında onlara umut aşılayıp hayata bağlayınız” şeklinde konuştu.

 

BUGÜNÜN ÖĞRENCİSİ YARININ GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

Vali Karahan, “Umudumuz, Geleceğimiz, Sevgili Öğrencilerimiz! Sizleri gönülden seviyor ve güveniyoruz. Eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarılarınızın devam edeceğine inanıyor, eğitim- öğretim hayatınızda kendiniz, aileniz, memleketiniz, ülkeniz ve tüm insanlık için faydalı çalışmalara imza atmanızı bekliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2019-2020 eğitim-öğretim yılının İlimize, ülkemize ve eğitim camiamıza hayırlı olması temennisiyle, öğrenci ve öğretmenlerimizin ‘İlköğretim Haftası’nı kutluyor, başarılarla dolu bir yıl diliyorum.”

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık