Güreş paü enüst , Zolan

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU OLUŞTURULDU.

Sivil Toplum Kuruluşları Güç Birliği platformu oluşturuldu ve ilk toplantısını Ankara-Kızılay Reymar Otelde gerçekleştirdi. Çok sayıda STK kuruluşunun temsil edildiği toplantıya, Denizliyi temsilen Anadolu Basın Yayın Birliği katıldı.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU OLUŞTURULDU.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU OLUŞTURULDU.

Sivil Toplum Kuruluşları Güç Birliği platformu oluşturuldu ve ilk toplantısını Ankara-Kızılay Reymar Otelde gerçekleştirdi. Çok sayıda STK kuruluşunun temsil edildiği toplantıya, Denizliyi temsilen Anadolu Basın Yayın Birliği katıldı.

Yapılan açıklamada, Osmanlıdan bu güne emperyalist güçlerin T.C Devletini ciddi bir tehdit olarak gördükleri,28 Şubatlarla,17-25 Aralıklarla, gezi olaylarıyla, Mit tırlarıyla gündem oluşturdukları ve nihayet 15 Temmuz Darbe Girişimi ile de Türkiye’nin İstiklal ve istikbaline kast etmeye devam ettikleri vurgulandı.

“Her gün farklı kılığa bürünen bu emperyalist güçler sınırlarımızda, Afrin’de konuşlanmakta, terör örgütlerini beslemekte ve onları silahlandırmaktadır” denildi.

STK Kuruluşları Birlik ve Beraberlik Platformu olarak yapılan çağrıda:

“15 temmuzda bu milletin Vatan sevgisini test ettiniz ve gerekli cevabı aldınız. Dün olduğu gibi bu gün de, yarın da sinsi ve hain planlarınız bitmeyecektir. Biz de Türk Milleti ve Sivil Toplum Kuruluşları olarak dimdik karşınızda duracağız.

Frat Kalkanı, Zeytin Dalı Harekatı da dimdik durduğumuzun, sadece savunmada olmadığımızın göstergesidir. Harekatın amacı da, Türkiye Cumhuriyetinin ulusal güvenliğini sağlamaktır.

Bizler bu gün buraya, evvela oradaki Mehmetçiğimize destek vermek için toplandık. Aklımız. fikrimiz, zikrimiz ve dualarımız orada onlarla.

Buradayız, biriz, birliğiz, birlikteyiz ve kendimizin farkındayız.

Esareti, boyunduruğu, yönetilmeyi tarihimiz boyunca asla kabul etmemiş bir milletiz. Dün İstiklal Harbinde, Çanakkale’de, Kut’ül Amare’de, Sakarya’da, Kafkaslarda, nasıl ki tarihe eşi görülmemiş destanlar yazılmışsa, bu gün de Afrin yolunda aynı mücadele verilmektedir. O gün evladının ellerine kınalar yakarak Vatan Müdafaasına gönderen analar, bu gün de yavrularını Peygamber Ocağına aynı gurur ve onurla gönderen analar olarak yeryüzünün Nene Hatunları, Kara Fatmaları, Nezahat Onbaşıları, Şerife Bacılarıdır.

Şehit anaları başları dik, alınları ak, göğüsleri iman dolu evlatlarını toprağa verirken, onlarla birlikte toprağa doğru eksilirken, ancak Hakk’a tapan milletinin bağımsızlığı için şahadet şerbetini evlatlarıyla beraber tatmaktadır.

Selam olsun, o Mehmetçiğe, Selam olsun onları doğuran analara.

Selam olsun, burada toplanan Sivil Toplum Kuruluşlarına.

Selam olsun, aynı safta toplanan Liderlerimize ve Milletimize.

Selam olsun, Başkomutan Recep Tayyip ERDOĞAN’A ve aşk olsun şehitlerini yüreğine gömen analara, babalara gardaşlara”denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 18.05.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 18.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 18.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 18.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 18.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 18.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 18.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 18.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 18.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 18.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 18.05.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 18.05.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık