Güreş paü enüst , Zolan

REKTÖR PROF. DR. HÜSEYİN BAĞ’IN İNCELEME ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz hafta, inşaatı devam eden Serinhisar MYO ile Acıpayam’da kurulacak olan PAÜ Hayvan Islahı ve Genetik Uygulama ve Araştırma Merkezi arazisini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağ, Bozkurt ve Çardak ilçelerinde inceleme ziyaretlerine devam etti.

REKTÖR PROF. DR. HÜSEYİN BAĞ’IN  İNCELEME ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

REKTÖR PROF. DR. HÜSEYİN BAĞ’IN

İNCELEME ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

 

Geçtiğimiz hafta, inşaatı devam eden Serinhisar MYO ile Acıpayam’da kurulacak olan PAÜ Hayvan Islahı ve Genetik Uygulama ve Araştırma Merkezi arazisini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağ, Bozkurt ve Çardak ilçelerinde inceleme ziyaretlerine devam etti.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a Bozkurt ve Çardak ilçeleri ziyaretinde, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Arzu Yaren, Bozkurt MYO Müdürü Doç. Dr. Ferhat Ağırman, Bozkurt MYO öğretim elemanları, Yapı İşleri Daire Başkanı Hamit Tok, Yapı İşleri Daire Başkanlığı yetkililerinden oluşan heyet eşlik etti.

Ziyaret kapsamında Rektör Bağ ve beraberindeki heyet ilk olarak Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i makamında ziyaret etti. Belediye meclis üyeleri, oda başkanları ve muhtarlarında katıldığı görüşmede yeni kurulacak olan Meslek Yüksekokulu detaylı olarak ele alınırken, Rektör Bağ, “ Bozkurt ilçemize yeni bir yüksekokul kazandıracağız. Ancak öncelikle fiziki şartların sağlanması gerekiyor. Bozkurt Belediyesi ile mutabık kılınan binada gerekli görülen tadilat ve düzenlemelerin yapılıp, üniversiteye devir işlemlerinin tamamlanması ile yüksekokulumuz burada eğitim-öğretime başlayacak.” dedi. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik de yapımı devam eden MYO için tüm imkanları seferber edeceklerini belirtti. Heyetlerin, yapım aşamasında olan Bozkurt MYO inşaatında incelemelerde bulunmasından sonra, Bozkurt Kaymakam Vekili Yasin Ardıç makamında ziyaret edildi.

Bozkurt ziyaretinin ardından Çardak ilçesine geçen Rektör Bağ ve beraberindeki heyet, burada Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ile makamında bir araya geldi. Görüşmede açılması planlanan Çardak OSB Meslek Yüksekokulu ve teknik ağırlıklı olması planlanan bölümleri

detaylı olarak ele alınırken, Rektör Bağ, eğitim ve barınma için tahsis edilecek olan bina ve tesislerde incelemelerde bulunarak Başkan Öztürk’ten bilgi aldı. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 05.05.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 05.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 05.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 05.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 05.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 05.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 05.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 05.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 05.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 05.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 05.05.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 05.05.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık