Güreş paü enüst , Zolan

980 SAATTE BİR FABRİKA KURUYOR…

Precast sektöründe 17 bin m2 alanda geçen yıl kurduğu fabrikasıyla ön üretimli beton imalatı yapan Türkdoğan Prefabrik, büyüklüğüne göre değişken olmasına karşılık 980 saatte bir fabrika kuruyor.

980 SAATTE BİR FABRİKA KURUYOR…


AKIN TÜRKDOĞAN, KURDUĞU FABRİKALARLA SEKTÖRÜNDE ANKARA DA MARKA OLDU ;

Fabrika Kuran Fabrika, Tam kapasite çalışıyor

TÜRKDOĞAN PREFABRİK, 980 SAATTE BİR FABRİKA KURUYOR

Precast sektöründe 17 bin m2 alanda geçen yıl kurduğu fabrikasıyla ön üretimli beton imalatı yapan Türkdoğan Prefabrik, büyüklüğüne göre değişken olmasına karşılık 980 saatte bir fabrika kuruyor.

Ankara’da 2016 yılında resmi kuruluşunu yapan, Türkdoğan Prefabrik, kendi üretim ünitelerinde, fabrika kuran fabrika olma özelliği ile tam kapasite çalışmaya devam ediyor.

İşletmede ve Üretimde Akın Türkdoğan faktörü

Akın Türktoğan, 2006 yılında Ankara’da iş hayatına başlayan ve Agrega Kırma eleme taşocaklarında 10 yıl çalıştıktan sonra precast sektörüne giriş yaparak ön üretimli beton sektöründe kurduğu fabrikalarla Ankara’da marka oldu. Fabrika kurmak isteyen Akın Türkdoğan ismini duyuyor, onu sorup geliyor.

Belki şaşıracaksınız ama 980 saatte bir fabrika kuruyor

Üretim ve çalışma proğramı hakkında görüşlerini aldığımız Türkdoğan Prefabrik, Yönetim Kurulu Başkanı Akın Türkdoğan, 2016 yılından bu yana sektöre hizmet verdiklerini ancak geçen yılki kurdukları fabrikadan sonra 980 saatte bir fabrika kurabilme kapasitelerini yakaladıklarını açıkladı.

Talep var, üretim var ama daha da önemlisi planlama var

Üretim yaptıkları fabrikanın tam kapasite ile çalışmasının altında yatan ayrıntının talep patlaması olduğunu dile getiren Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Akın Türkdoğan, işin başına geçtikten sonra ilk iş olarak planlama ve fizibilite yaptığını ve çıkan sonuçlara göre ekip ve ekipman temin ettiklerini anlattı.

Ekip de ekipmanda üretim şartlarına uygun temin ediliyor

Yurt içinden ve yurt dışından temin ettikleri makine ve ekipman sayesinde kısa sürede üretim kapasitelerini en üst seviyeye getirebildiklerini ifade eden Akın Türkdoğan, konusunda uzman, mimar, mühendis, teknik eleman, ve çalışanlar sayesinde de üretim hedeflerini tutturduklarını dile getirdi.

Üretim de yatırımda tüm hızıyla devam ediyor

Üretime başladıkları 17 bin m2 lik alana kurulan ve yeni kurulacak olan vinçler sayesinde üretimin sorunsuz sürmesinin hedeflendiğini anlatan Türkdoğan 90 günlük daha ellerinde iş programının olduğunu ve üçer aylık periyodik çalışma programı ile iş planlaması çıkardıklarını açıkladı.

Fabrika dahil her türlü geniş hacimli tesis kurulumu

Türkdoğan, “Endüstriyel ve Üst Yapılar olarak, fabrika ve depolar, spor tesisi ve üretim tesisi yapılarında uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz. Çevre Düzenleme Elemanları olarak, Çevre düzenleme elemanları ve kuşatma elemanları alanında en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunuyoruz. Alt Yapı Elemanları olarakta İhtiyaç duyulan her türlü alt yapı elemanlarında sektörün en önde gelen firmasıyız.” açıklamasını yaptı.

Şirketimizde güven ve müşteri memnuniyeti esas

Türkdoğan “Şirketimiz, sağladığı güven ve müşteri memnuniyeti üzerinde kurulu sağlam ilişkilerle, hizmet verdiği firmalarla kurduğu iş ortaklıklarıyla, sektörde kendine başarılı ve sağlam bir yer edinmiştir. Amacımız, edindiği bu güvenle hizmet alanını daha da geliştirerek, genişleterek ve çeşitlendirerek, uluslararası düzeyde varlığını ve başarılarını pekiştirmektedir. Üstlendiğimiz projeleri, zaman, kaynak ve bütçe olanaklarımız çerçevesinde, uluslararası kalite standartlarına uygun şekilde yapmaktayız, hizmet verdiğimiz kurum ve kuruluşların beğenisine sunduğumuz projeleri kısa zamanda uygulamaya almakta ve işi olabildiğince erken teslim etmekteyiz. Gerek bitirmiş olduğu işlerde, gerekse devam etmekte olan işlerimizde hep kurumsal kimlik sorumluluğunda düzgün ve kaliteli bir işçilik sergilemekteyiz.”

PRECAST SEKTÖRÜNDE SÖZ SAHİBİ

Türkdogan inşaat prefabrik olarak, betonarme prefabrik sanayi yapılarının projelendirme ve üretim süreçlerini dünya standartlarına uygun koşullarda gerçekleştiriyoruz. Toplam 17 bin m2 lik Kahramankazan’ daki üretim tesislerimizde fabrikalardan spor tesislerine, birçok sektörde ürettiğimiz ön üretimli prefabrik yapılarla, gücünüze güç katıyoruz.

ENDÜSTRİYEL ÜST YAPILAR

Türkdoğan İnşaat; fabrika, sanayi depoları, depo, spor tesisi, belediye binası, endüstriyel depo, üretim tesisi, lojistik tesis, sanayi sitesi, büyük baş, küçük baş, hayvan barınakları, tavuk kümesi, hastaneler gibi yapıların hem malzemelerini üretmekte hem de prefabrik inşaatını yapmaktadır.


 


 


 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 09.05.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 09.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 09.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 09.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 09.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 09.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 09.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 09.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 09.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 09.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 09.05.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 09.05.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık