YEREL YÖNETİMLER HALK MECLİSİ PLATFORMU SARAYKÖY İLÇE BAŞKANI MURAT KARASU

Yerel Yönetimler Halk Meclisi Platformu Denizli İl Başkanı Bora Özizimirli'nin açıklamasından ardından bir açıklamada Hem MHP İlçe Yöneticisi Hemde Yerel Yönetimler Halk Meclisi Platformu Sarayköy İlçe Başkanı Olan Murat Karasu'dan…

Anadolu Güneşi

Yerel Yönetimler Halk Meclisi Platformu Denizli İl Başkanı Bora Özizimirli'nin açıklamasından ardından bir açıklamada hem MHP İlçe Yöneticisi , Hemde Yerel Yönetimler Halk Meclisi Platformu Sarayköy İlçe Başkanı Olan Murat Karasu'dan geldi.  

Siyasi Parti ayrımı yapmadan bütün vatanseverleri,yerelde kanaat önderlerini bünyesine kattıklarını altını çizen Sayın Karasu:

"İl ve ilçelerimizde halkın menfaatlerini düşünen kanaat önderlerimiz vardır.Bunlar genelde herhangibi bir yere aday olmamış fakat siyasi görüşü düşünceleri geniş olan insanlardır ve kritik zamanlarda akıl alınan halka yön veren insanlardır.

Herşeyden önce burda söz konusu olan vatandır,milletir,bayraktır.Bu yurtsever insanlarımızı bünyemizede katarak ve çalışmalara başladık"dedi. ÖNEMLİ OLAN MİLLETİN REFAHI VE HUZURU İnsanı yaşatki devlet yaşasın düşüncesini benimsediklerini belirten Murat Karasu: "Devletimiz insanı sayesinde ayakta kalır.İnsanımız ne kadar huzurluysa o kadar güçlü bir devletimiz var olur.

Yerel Yönetimler Halk Meclisi Platformu Devletin sahibi olan aziz milletimizin sesi olacak ve yerel yönetimlerde hiç bir şey eskisi gibi olmayacak millet hakkettiği hizmeti alacak haklarını bilecek haklarını arayacak hakeden başkanı seçecek seçmiş olduğu belediye başkanı seçilmiş olduğu ve halka hizmet etme bilinciyle hareket edecek etmediği noktada ise yerel yönetimler halk meclisi platformu olarak milletimizin sesi olacağız..."dedi AMACIMIZ TAM BAĞIMSIZLIKTIR

Türkiye'yi bekleyen tehditleri değinip amaçlarının "TAM BAĞIMSIZLIK"Olduğunun altını çizen Sarayköy İlçe Başkanı Murat Karasu:

"Türkiyemiz bugün dışardan batı tarafından tehdit altındadır.Türkiye'de kendisini savunmaktadır. Bu milli dik duruş önemlidir. Söz konusu vatansa parti ayrımı ,şu görüş bu görüş ayrımı yapılmaz.Güzel ülkemizi savunan herkes Batıya karşı mücadelenin arkasındadır. Bu ülkeye sahip çıkan Ülkücüsüde biziz,Ulusalcısıda biziz Muhafazakarıda biziz. Vatanını seven herkesin şu dönem uyanık olması gerekmektedir.Amacımız "TAM BAĞIMSIZLIKTIR"dedi.

ÇİVRİL MİLLİ POLİTİKALARDAKİ DUYARLILIĞI İLE ÖRNEKTİR

Çivril Belediyesinin önderliğinde gerçekleşen Amerİka'nın yaptırımlarına karşı yapılan ortak basın açıklamasının örnek olduğunu; bu eylem sayesinde Milletin farklı farklı görüşlerden insanları tek amaç noktasında topladığının kanıtı olduğunun altını çizen Karasu:

"Herkesinde fark ettiği gibi Çivril örnektir.Farklı Partiden ve görüşden insanlarda olsalar tek bir amaç için toplanabilmişlerdir. Bu işin önderlik yapanın Çivril Belediyesi olmasıda ayrıca güzel bir olaydır.Başkan bu konuda önemli bir olaya hizmet etmiştir. Orada bulunan herkesi canı gönülden tebrik ediyoruz. Bu duruş hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hemde Batıya karşı direnen Cumhurbaşkanımızın dik duruşudur.Fakat bunu ülkedeki bütün yerel yönetimlere yaymak gerekmektedir. Milli konularda bilinç dahada etkin olmalıdır.Bizler hem yerelde hemde vatanın bekası güvenliği için canımız pahasına mücadele edeceğiz."dedi.