YEREL YÖNETİMLER HALK MECLİSİ PLATFORMU KURULDU

“İnsanı Yaşatki Devlet Yaşasın” ilkesini temel alan yerel yönetimler ile halk arasında gönül köprüsü kurmaya hedeflediklerini belirten Yerel Yönetimler Halk Meclisi Platformu Denizli İl Temsilcisi Bora Özizmirli Platform Hakkında şu…

Anadolu Güneşi

       Daha Öncede Başkent Platformu Öncülüğünde , 24 Haziran Seçimlerinden Hemen Sonra “Yerel Yönetimler Halk Meclisi Platformu” Projesi Beraberinde Yerel Yönetimler Halk Meclisi Platformu Hakkında Cumhurbaşkanlığı Külliyesine, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a, Ak Parti Genel Merkezine ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’ ye 26 Haziranda Teklif ve Bilgi Mahiyetinde Projelerini İlettiklerini Söylenmişti.       “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” ilkesini temel alan yerel yönetimler ile halk arasında gönül köprüsü kurmaya hedeflediklerini belirten Yerel Yönetimler  Halk Meclisi Platformu Denizli İl Başkanı Bora Özizmirli Platform Hakkında şu açıklamayı yaptı:

 

1200 STK’NIN İŞBİRLİĞİ 81 İL VE 923 İLÇEDE TEŞKİLATLANMA         “Yerel Yönetimler Halk meclisi platformu 1200 stk’nın ortak buluşması sonucu,81 il 923 ilçe’de örgütlenmesine teşkilatlanmasına tamamlamıştır. Denizli merkez ve ilçelerde de teşkilatlanmamız tüm hızıyla devam etmektedir.”dedi  

SADECE TÜRKİYE DEĞİL DÜNYA AMERİKA'NIN TEHDİTİ ALTINDADIR       Yerel Yönetimler Halk Meclisi Platformunun kuruluş nedenlerinden biride Türkiye’yi bekleyen tehlikeler olduğunu vurgulayan Bora Özizmirli:        “Bırakalım Türkiye’yi ,şuanda Dünya savaş tehlikesi ile karşı karşıyadır. Amerika adeta Dünya’yı karşısına almaktadır. Birkaç istisna ülke hariç hemen hemen tüm ülkeler kendilerini savaş düzenine göre tekrar dizayn etmektedirler.Bu noktada her ülke  kendi savunma mekanizmalarını kurmaktadırlar.Yaklaşık 3000-4000 yıllık devlet geleneğine sahip Türk devletide  bu ülkelerden biridir.Türkiye kendisini savunacaktır ve savunmaktadır.          Yaklaşık son 5 yıldır içten ve dıştan ülkemize yönelik tehditler gün geçtikçe artmaktadır.          Türkiye emperyalistlerin hedefinde olan bir ülkedir.Hem Suriye’nin Kuzeyin’den hemde Batı’dan Yunanistan üzerinden sıkıştırılmaktadır.          Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve diğer milli kuvvetler tarafından bu saldırılar geri püskürtülmektedir.”dedi.  

TÜRKİYE’NİN ONBİNLERCE VATANSEVER KADROLARI VARDIR BU KADROLARLA “TAM BAĞIMSIZLIK”HEDEFİNE ULAŞACAĞIZ         Türkiye’nin her zamankinden daha fazla milli,halkı için çalışan insanlara ihtiyaç duyduğunun altını çizen Özizmirli:         15 Temmuz’dan buyana Türkiye daha başı dik milli politikalara yönelmiştir. 20 yıl önceki politikalar yoktur.         Cumhurbaşkanı ve diğer milli kuvvetler tarafından atılan “Tam Bağımsızlık Oku” hedefine ulaşıncaya kadar hepimiz  canımız pahasına mücadele edeceğiz.          Türkiye’yi  savunacak onbinlerce vatansever kadrolar da vardır. Siyaseti bilen,ikna yeteneği yüksek,fedakar kadrolara millici kadrolara kanaat önderlerine Türkiye’nin ihtiyacı her  zamankinden fazladır.Memleketine ülkesine sahip çıkan,ülkemizin esas yönetmesi gereken bu insanlar daha fazla ön planda olmalıdır.          Yerel Seçim Öncesi ilk etepda görevimiz  Türkiye’nin çıkarlarını savunan,antiemperyalist,yurtsever kişileri tespit edip bunları en yukarıya bildirmek ve  yerelde seçilmelerini desteklemektir.”dedi. ÜLKÜCÜSÜ,ULUSALCISI ,MUHAFAZAKARI,ATATÜRKÇÜSÜ HEPİMİZ ÜLKEMİZİ SAVUNACAĞIZ          Bu noktada siyasi parti ayrımı yapmadan,halkın yararına gerçek ulusalcıların ,Atatürkçülerin,Muhafazakarların,Ülkücülerin yer alabileceğini bahseden Bora Özizmirli:          “İnsan beğenmeme lüksümüz yok.Türkiye’nin her zamankinden daha fazla kendi vatandaşlarına ihtiyacı var.Türkiye’nin her zamankinden daha fazla bu kadrolara ,ihtiyacı var. Ülkücü olabiliriz,Ulusalcı olabiliriz,Antiemperyalist  Muhafazakarda olabiliriz.          Fakat ortak noktamız Tam Bağımsızlıktır,Vatan sevgisidir ve Kurtuluş Savaşımızın önderi  olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür .Farklı farklı görüşten insanlar birbirini anlamalı ve yardımcı olamalıdır”dedi.          Cumhurbaşkanı ve diğer kuvvetler tarafından atılan “Tam Bağımsızlık” okunu yerellerde,yerel yönetimlerde hedefini ulaşıncaya kadar çalışmalarına sürdüreceklerini  söyledi.