BAYRAM DEMİRHAN:"BUNLAR GAZETECİDEN ZİYADE TETİKÇİDİRLER"

Çivril Belediyesi Kum Ocağı Görevlisi Bayram Demirhan kendisine yönelik iddialar üzerine şu açıklamaları yaptı:

Anadolu Güneşi

Çivril Belediyesi Kum Ocağı Görevlisi Bayram Demirhan kendisine yönelik iddialar üzerine şu açıklamaları yaptı:

"Bizler ne kadar çok başarı oldukça,ne kadar çok milli bir çizgide Türkiye'yi savunma kararlılığı gösterdikçe bütün bu hizmetleri hazmedemeyenler hakkımızda yalan yanlış iftiralar atmaktadırlar. Medyada yalan yanlış yer alan,haberlerin gerçeği şudur:

1-Abimin rahatsızlığından dolayı 3 yıldır işyerim kapalıdır. Zaten  Marangozluk-odunculuk işimi  yapmıyorum. 2-Üç yıldır kapalı olan işerimde de zaten o keresteleri biçecek kapesitede makina bulunmamaktadır. 3-Fotoğraflarda da yer alan o işyeri benim işyerimin önüde değildir. Başka bir  işyerine aittir.Yani "Benim diye" fotoğraflanan işyeri zaten komşu dükkana ait fotoğraflardır.

Bu tarz haberler iftira olup kasıtlı yapılmış hareketlerdir.Böyle haber yapanlar gazeteci değil olsa olsa tetikçidirler. Bizler başarılı oldukça,Çivril'i güçlendirdikçe ülkemize ve vatanımıza yönelik tehditlere karşı milli bilinci uyandırmaya çalıştıkça bizlere yönelik karalama kapmanyası artmaktadır. Fakat yapmış oldukları karalama kampanyası başarısız olacaktır.Çünkü Çivril halkı herşeyin bilincindedir.Bizler Çivrillimize ve milletimize güveniyoruz"dedi.