70 yılların MTTB lileri, bugünün AK SAÇLILARI Baklan'da buluştu.

70 li yılların MTTB li, bu günün aksaçlıları,Baklan İlçesinde Restorasyonu tamamlanan, tarihi değerlerden  olan Boğaziçi Camisi,Alperen Hüsamettin Gazi Türbesi ve Tekke Cami ini ziyaret ettiler.

Anadolu Güneşi

70 yılların MTTB lileri, bugünün AK SAÇLILARI Baklan'da buluştu.

70 li yılların MTTB li, bu günün aksaçlıları,Baklan İlçesinde Restorasyonu tamamlanan, tarihi değerlerden  olan Boğaziçi Camisi,Alperen Hüsamettin Gazi Türbesi ve Tekke Camiini ziyaret ettiler.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever'in özel davetlisi olan aksaçlılar,ziyaretten sonra özel bir toplantı yaptılar.Toplantının konusu "İnsan isterse yaşlı bile olsa yapabilir" di.

Prof Dr.Ali Yılmaz Hocanın kısa bir değerlendirmesinden sonra,Türkiyenin sorunları ve gündemi ilgilendiren konularda istişarelerde bulunuldu.

Başta Erdal Otçu,Kasım Gökbel,Prof.Dr.Ali Yılmaz,Abdullah Başgün,Salih Ergül,Hasan Zor ve Mustafa Örki olmak üzere toplantıya değişik meslek gruplarından  idareciler katıldı.Baklan Belediye  Başkanı Yusuf Gülsever konuklarıyla yakından ilgilendi .

Yaptığı konuşmada Gülsever :

"Baklan'a bundan sonra daha fazla gelen olacak.Baklan'ın değerlerini tanıtmaya ,hizmetleri geliştirmeye kararlıyız.Bizi onurlandıran 70 yıllarda beraber gönül  ve dava birlikteliğimiz olan siz dostları bir arada görmek bizleri onure etmiştir.Hepinize davetimize icabet ettiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim " dedi.