• 15 Mart 2018, Perşembe 1:42
İdrisOrtakaya

İdris Ortakaya

YIKILASIN AVRUPA

Avrupa lı Haçlı Şeytanlar her zaman bize düşmanlık etmişlerdir. Hiç bir dönemde bize dostça bakmamışlardır. Bu Haçlı Şeytanların başında İngiltere gelmektedir. İngiltere tüm Avrupalıların lideri durumundadır. Her türlü şeytanlığı örgütler ve kendisi olayın dışında kalarak mükemmel organizasyonunu oygulamaya koyar.

Osmanlı imparatorluğu nun bir numaralı düşmanı olan İngilte, Haçlılara önderlik ederek Osmanlı nın yıkılmasına neden olmuştur. İstiklal savaşımızın Anadoluda başarıya ulaşması neticesinde İstanbulu terk etmek için istediği tavizleri alarak, İstanbuldan ayrılmışlardır. Osmanlı nın bir gecede bitirilerek tarihe gömülmesini istemiş ve istedikleri aynen uygulanmıştır. 1952 yılına kadar ülkemiz yönetimini İngiltere denetlemiştir. 1952 yılından sonra yönetimimizin denetimi ABD ye devredilmiştir.

Bağımsız bir Devlet olma doğrultusunda ki gayretlerimiz baskı ile engellenmiştir. Ülkemizi yöneten hiç bir lider bu baskılara direnememiştir. Direnenler görevlerinden uzaklaştırılmışlardır. Bu gün bu baskılara direnen çok güçlü , cesur ve korkusuz bir liderimiz vardır. Liderimizi sindirmek için her türlü oyunlarını sahnelemişlerdir. Hiç bir oyunları tutmamış. ABD ve Avrupalı Haçlı Şeytanlar büyük bir mağlubiyete uğramışlardır.

PKK, PYD v e DEAŞ denen terör örgütlerini başımıza bela ederek gücümüzü zayıflatmaya çalışmışlardır. Bu kez de mağlup olmuşlardır. PKK ve PYD yi kara gücümdür diye binlerce silahlarla donatan ABD, bu işten de sonuç alamamıştır. Afrin ABD nin kara gücünden temizlenmiş durumdadır. Bu temizlik harekatından Avrupalı Haçlı şeytanlar alabildiğine rahatsız olmuşlardır. Avrupanın her ülkesinde bulunan PKK lı alçaklar hemen hemen her gün eylem yaparak Avrupa daki Türklere saldırmaktadırlar. Terör örgütünün lideri Avrupanın her ülkesinde Devlet başkanı gibi karşılanıp tv lerinden algı operasyonları yapmasına izin verilmektedir.

Özellikle Almanya da alabildiğince ve pervassızca eylemlerine izin verilmektedir. Camilerimizin bonbalanmasına göz yumuluyor. Vatandaşlarımızın evleri ve iş yerlerinin yakılmasına aldırış etmiyorlar. Polis aracının mikrofonu ile terör propogandasının yapılmasına izin veriliyor. Türk bayraklarının yakılmasına müsaade ediliyor. Bu alçak Alman güvenlik güçleri ve alçak yöneticileri sessiz kalmaktadırlar. ABD ve Avrupalı devletler ülkemize darbe vurmak için kenetlenmiş durumdadırlar.

Ne yaparlarsa yapsınlar. Tam bağımsız Türkiye nin kurulmasına engel olamayacaklardır. ABD ve Avrupalı Haçlı Şeytanlar mutlaka mağlup olacaklardır. PKK yı besleyen Avrupalı alçaklar yetiştirdikleri canavar tarafından boğulacaklardır. PKK Avrupa ülkelerinin başına büyük belalar açacaktır. Onlara hareketli günler dileriz

PKK lı alçaklar bitme noktasına gelmişlerdir. Son çırpınışlarıdır. Her yerden büyük darbeler almış ve bitme noktasına gelmiştir. Her nerede olurlarsa olsunlar, Türk ordusu onların yaşamalarına fırsat vermeyecektir. Onlar bizim bayraklarımızı yakıyorlar. Biz onların karargahlarını başlarına yıkıyoruz. ABD ve Nato tarafından yapılan kanallara gömüyoruz. Terör Devletlerinin tamamı başlarına yıkılacak ve yok olacaklardır. Kahrolsun ABD, Avrupalı düşmanlarımız ve onların uşakları olan PKK, PYD. Yaşasın Tam bağımsız Türkiye. Saygılarımla

İDRİS ORTAKAYA


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık