• 01 Mart 2018, Perşembe 0:04
İdrisOrtakaya

İdris Ortakaya

TERÖRİST BAŞI AVRUPA DA DEVLET BAŞKANI GİBİ İLGİ GÖRÜYOR

TERÖRİST BAŞI AVRUPA DA DEVLET BAŞKANI GİBİ İLGİ GÖRÜYOR

 

Avrupa lı Haçlı Şeytanlar alçaklık larına yeni bir alçak lık ilave ettiler. Türkiye düşmanı olduklarını her fırsatta gösteren bu alçaklar, bu kez açıkça teröre destek vererek bir kez daha Türkiye düşmanı olduklarını gösterdiler. Terörist başını Devlet başkanı gibi karşılayarak tv programlarına çıkarıp Türkiye hakkında yalan beyanlarda bulundurarak algı operasyonu yaptırmaya çalışmaktadırlar. İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan bu alçak terörist başı Çekya da gözaltına alınıyor ve iki gün sonra serbest bırakılıyor.

Amerika, İsrail ve Avrupalı Haçlı Şeytanlarla, yani, yedi düvele karşı ulusal kurtuluş savaşı vermekteyiz. Güçlü bir Devlet olduğumuzu gösterme imkanı bulduk. Gücümüzden korkan bu alçaklar, bizi güçsüz duruma getirmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışmaktadırlar. Hiç bir istekleri bizce dikkate alınmamaktadır. Bu onları kahrediyor. Türkiye nin güçlenmasi, onların zayıflaması anlamına gelmektedir. Yüz yıldır ülkemizi bu alçaklar diledikleri gibi yönettiler. Şimdi ülkemizi biz yönetiyoruz. Onlar hükümsüz durumdadırlar.

ABD ve Avrupalı Haçlı Şeytanların umutları henüz tükenmemiştir. İçimiz de ki kiralık siyasi partileri ve terör örgütlerini yandaş olarak kullanmaktadırlar. Afrin Zeytin dalı operasyonu çok ciddi bir operasyondur. Nato standartlarına uygun olarak dizayn edilen Afrin bölgesinde ki tünel ve savunma kulelerini aşabilmek çok zor bir engeldi. Bu engeli bu bölgede aşabilecek bir ordu kesinlikle yoktur. Türk Ordusu nun 15-20 yıllık bir profesyonelleşme sürecinin başlatılmış olması ile savunma sanayisindeki yerli ve milli silahların üretimi Ordumuzu taçlandırmıştır.

En az bunlar kadar öneme haiz olan inançlı ve imanlı bir Ordu ya sahip olmamız başarımıza başarı katmıştır. Teknik le inancın birleşmesi sonucunda bağımsız ve milli bir ordu meydana gelmiştir. Bu ordu Dünyanın en güçlü ordusudur. Ordumuzun yanında yer alan seksen milyon Türk halkı vardır. Yani bizim asker sayımız seksen milyondur. Bu Milli duruş, bu inanç, bu sahiplenme duygusu, bir avuç hain hariç, hemen hemen her yurtdaşımızda mevcutur. Bu yaklaşımı bizim kadar düşmanlarımız da bilmektedirler. Bu birliğimizi yıkmak için içimizde oluşturulan hainler sürüsü ile darbe vurmaya çalışmaktadırar.

HDP PKK nın yasal uzantısıdır. Bu tescil edilmiş bir doğrudur. PKK uluslar arası bir terör örgütüdür. Bu da tescillidir. PKK kırk yılı aşkın bir süreden beri ülkemizde on binlerce insanımızın katilidir. Kürt ü de öldüren Türk ü de ölüren, çocukları ve günahsız insanları katleden acımasız alçak bir örgüttür. Afrin de kazılmış olan tünellerin tümü nün çıkış noktası ülkemize uzanır. Bu alçak teröristler istedikleri zaman tünellerden ülkemize girerek her türlü eğlemleri yapabilme imkanına sahiplerdi. Zeytin dalı operayonu bana göre geç kalınmış bir operasyondur. Başlamış olması önemli bir hizmettir. İnşallah bu gecikmeyi kısa sürede telafi ederler. Afrin den sonra Münbiç başlatılmalıdır.

CHP yönetimini ele geçirmiş olan gürühun demeçlerini bir hatırlayalım " PYD ye terör örgütü diyemeyiz. Onlar kendi halklarının kurtuluşu için mücadele eden silahlı unsurlardır" Diyen  ne yazık ki CHP nin Genel Başkanıdır. Ayını ifadeyi kullanan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu dur. Türklüğünden utanan diğer bir Genel Başkan yardımcısı Selin Sayak Böke ise " Bir yapıya terörist örgüt diyebilmek için elimizde yeterli istihbarati bilgi olması gerekmektedir " diyerek ihanetini tekrarlamıştır. PKK, PYD ve HDP eye terörist demeyen ve Türkiye düşmanları ile işbirliği yapmaya çalışan CHP nin yönetimi büyük bir ihanet içindedir. CHP ye oy veren milli ve yerli yurtsever vatandaşlarımız bu iş birliğini yakinen takip etmektedirler. Seçim sandıkların da bu alçakları tarihin karanlığına gömeceklerine inanmaktayım. ABD ve Avrupalı Haçlı Şeytanları

n yerli iş birlikçiliğini yürüten CHP 2019 seçimlerinde HDP ile anlaştı. İlk toplantıyı yaptılar. Toplantıya CHP den Mehmet Bekaroğlu, HDP den Ayhan Bilgen, İP ten Ayfer Yılmaz, SAADET partisinden Birol Aydın ve ANAP tan Nesrin Nas katıldılar. Şer cephesi bu ittifakını yakında ilan edecektir.

Ülkemiz, şükürler olsun ki çok sağlam temeller üzerine inşa edilmektedir. Bundan böyle hiç bir güç bize talimat veremez. Biz dilediğimiz gibi ülkemizi yönetmeye devam edeceğiz. Dünya liderimizin denetimin de, Dünyada söz sahibi güçlü bir ülke olmak için hızlı adımlarla yürümekteyiz. Allah gücümüze güç katsın. Saygılarımla.

İDRİS ORTAKAYA 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık