• 07 Şubat 2018, Çarşamba 16:21
İdrisOrtakaya

İdris Ortakaya

TERÖR DEVLETİ YOK EDİLECEK

TERÖR DEVLETİ YOK EDİLECEK

 

Terör Devleti kuruldu, kurulacak safsataları devam ederken, ne yazık ki sınırlarımız da yıllar öncesinde terör Devleti fiilen kurulmuştu. Kurulan bu Devlet resmen ilan edilmeden müdahale ederek bu alçakların varlıklarına son verecek girişimi başlatmış bulunmaktayız.

Afrin de başlatılan temizlik faaliyetin den anlaşılan, güçlü bir direniş ile karşı karşıya olduğumuzu görmemiz bu Devletin varlığının somut bir göstergesi değilmidir? Tüm askeri gücümüzle başlattığımız bu harekatın 20. günü ne gelmiş olmamıza karşın halen bu alçakları Afrin den kovamadık. Harekatın daha ne kadar sürebileceği hakkında da her hangi bir bilgiye sahip değiliz. Ele geçirdiğimiz yerlerde ki tünel yapıları profesyonel bir savaş hazırlığı için inşa edilmiş yapılardan oluştuğunu şaşkınlıkla görmekteyiz.

Biz bu çıkarma harekatını Suriye Devleti ne yönlendirmiş olsaydık, Suriye Devletini teslim almış olurduk. Şu anda biz Amerika ile savaşmaktayız. Bu çakal sürüleri görünümde bizimle savaşıyorlar. Halbuki Amerika bizimle tüm gücü ile savaşmaktadır. Tüm istihbarati bilgiler Amerika tarafından PKK ya iletilmektedir. Amerikanın, Güney Doğu da başlatmış olduğu demokratik özgürlük harekatında ki yanılgısı Amerikanın yenilgisi ile sonuçlanmıştır. Bu kez daha profesyonel bir savaş hazırlığı yapılmıştır. 5000 tır dolusu silahlarla PKK militanları eğitilmiş ve donatılmıştır. Bu hazırlıklardan sonra resmi Devlet lerni ilan edeceklerdi. Amerika yine yanıldı. Afrin de çok önemli bir derbe aldı. Amerika, Devlt imizin tavizsiz ve kararlı tutumundan dolayı telaşa kapıldı. Afrin den sonra Münbiç harekatının başlayacağı olasılığı Amerikayı alabildiğine tedirgin etmektedir. Münbiç harekatını engellemek için her yolu deniyecektir.

Artık ok yaydan çıktı. Geçmiş olsun puşt Amerika. Geri dünüşümüz olamaz.Sınırlarımız da oluşturduğunuz tüm terör Devlet leriniz tek tek yok olacaktır. Siyasi iktidar istesede geri dönme şansına sahip değildir. Çünkü bu ülkenin gerçek sahipleri bu meseleye el koymuştur. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gelişen milli duygularımız zirve yapmıştır. Ülkemizdeki hainler hariç, tüm halkımız Devlet inin yanında ve emrindedir. " Devletin sahibi millettir " Millet Devletine sahiplenmiştir. Şehit olan bir mehmedimizin annesi " Vatan sağ olsun, üç tana çocuğum daha var. Bende varım. canımız ülkemize feda olsun " Diyen analarımızın kabaran bu milli duygularına kim gem vurabilir. Ülkemizin parçalanma ve bölünme organizasyonları fiyasko ile sonuçlanmıştır.

Amerika, bölgemizde rezil olmuştur. Prestiji sıfırlanmıştır. Söylemlerini kimse ciddiye almamaktadır. Ciddi bir Devlet görünümünden uzaklaşmıştır. Amrikayı kimin yönettiği belirsizdir. Kudüs ile ilgili girişimlerinde de rezil oldular. Daha çok rezil olacaklar. Artık bize hükmedemiyorlar. Bizim bu denli güçlü bir yapımızın olması onları ürküttü. Şimdiye kadar Türkiye ye vururuz diyen bu alçak Amerika lılar, şimdi bizimle ilişkilerini düzeltmeye çalışmaktadırlar. Türkiye Siyonizmin 50 yıllık plan ve projesini bozmuştur. Yıllardır bizimle savaşan Amerika her seferinde yenilmiştir. Devam ederse daha da yenilecektir. Bu emperyalizme bir baş kaldırıdır. Bu baş kaldırı sonucunda ülkemiz milletimiz tarafından yönetilecektir. Yapılabilecek her türlü puşt luklara karşı mücadele edebilecek güç ve kudretteyiz.

Şimdiye kadar ülkemizi nasıl yönetmemizi dizayn eden Avrupa birlği, Tutarlı, tavizsiz ve dik duruşumuz karşısında nasıl geri vetes yapmış olduklarını görmemiz bizleri mutlu etmiştir. Bizimle görüşmek için çağrılar yapmaktadırlar. Avrupa Birliğinin kapısını açarak, ülkemizi davet etmektedirler. Avrupa Birliği ülkelerinde vizesiz dolaşma iznini vermiş olmaları yavaş yavaş adam olabilecekleri bir yola girdiklerini göstermektedir. Aynı tavrı Amerika dan da

beklemekteyiz. Amerika nın başka da bir seçeneği yoktur. Ya adam gibi davranacaklar, yada def olup gidecekler. Bu bölgede oyun kurulacaksa oyun kurucu lar ülkemizi yönetenler olacaklardır.

Her şerde bir hayır vardır. Anlayışından hareketle, Dünyada devam eden haksızlıklar ve adaletsizliklerin ortadan kadırılması için bir vesile olacağından eminim. Dünyayı diledikleri gibi yöneten, Birleşmiş Milletler Teşkilatı nın beş daimi üyeleri diledikleri gibi at koşturamayacaklardır. Bu teşkilat adam gibi dizayn edilecektir. Yani hem bölgemizde hem de Dünyada yeni bir düzen devreye girecektir. Türkiye yi ve Dünya yı dilediğimiz gibi yönetiriz diyen Avrupalı Haçlı Şeytanlar ile Amerika, bundan böyle Dünya yı Türkiye ile birlikte dizayn edecekleri çizgisine geleleceklerdir. Saygılarımla.

İDRİS ORTAKAYA


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık