• 31 Aralık 2017, Pazar 23:26
İdrisOrtakaya

İdris Ortakaya

DÜNYADA GÜÇ DENGELERİ DEĞİŞİYOR

DÜNYADA GÜÇ DENGELERİ DEĞİŞİYOR

 

 Dünya ülkelerince kurulmuş olan Birleşmiş Milletler Teşkilatı, en güçlü beş daimi üye tarafından yönetilmekte olduğu gerçeğini ilk defa Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından " Dünya beşten büyüktür " ifadeleri ile dile getirilerek Dünya gündemine taşınmıştır. Bu anti demokratik yönetim biçiminin adil olmadığını her fırsatta yüksek sesle dile getiren Erdoğan, tüm Dünya ülkelerinin takdirini kazanmıştır.

 Erdoğan'nın bu cesur ve yürekli ifadelerinden rahatsız olan emperyalist güçler, tüm imkanlarını kullanarak bu cesur sesi kesmeğe çalışmaktadırlar. Ülkemiz liderinin başarıları ülke sınırlarını aşmış Dünya lideri olma doğrultusunda hizli adımlarla yol kat etmeğe başlamıştır. Bir yandan kendisini yok etmeye çalışan küresel güçler ve onlara uşaklık  eden yerli işbirlikçileriyle mücadele ederken, diyer yandan da Dünya da ki tüm mazlum ülkelerin umudu olmaya devam etmektedir.

 100 yıl boyunca ülkemiz, emperyalistlerin emrinde olan yerli uşakları tarafından yönetilmiştir. Recep Tayyip Erdoğan bu yönetim biçimine karşı çıkmış ve tavizsiz bir şekilde inandığı yolda yürümeyi sürdürmüştür. "Ülkemi ben kimseden talimat almadan dilediğim gibi yönetirim " Diyerek dik druş sergilemesi şer güçlerini hareketlendirmiştir. Bunun öncelikle "Cumhuriyet elden gidiyor, Ordu göreve" teraneleri ile ülkeyi karıştırmaya başladılar. Beceremediler. Gezi eğlemlerini başlattılar. Tüm ülkeyi yakıp yıktılar. Başaramadılar. PKK ya hendekler kazdırarak özerk yönetim ilan ettirdiler. Başaramadılar. FETÖ nun işgal girişimini ABD nin Ankara Büyük elçisi, İncirlik üssü ve Nato organizasyonun da, ordumuz içindeki alçak hainlerce başlattılar. Yine başaramadılar. Bunlar yetmezmiş gibi Nato tarafından ülke yönetimine el konulması talep ettiler. Yine başaramadılar. Ancak tüm bunlara rağmen vaz geçmediler. ABD ve Avrupalı Haçlı şeytanlar ile Türkiyeli vatan hainleri birleşerek her türlü şeytani eğlemlere baş vurdular. Allah bu alçaklara fırsat vermedi. Tüm girişimleri sonuçsuz kaldı. Kudurdular. Kuduz köpekler gibi saldırılarını devam ettirmektedirler. FETÖ nun siyasi ayağı olan ana hiyanet partisinin lideri ve militan Milletvekilleri alçaklıklarını devam ettirmektedirler. FETÖ işgal girişiminde bulunan hainlerin savunuculuğunu resmen yapmaya başlayan bu alçak genel başkan ve 15 Temmuz kahramanlarını ite benzeten it oğlu it Milletvekili ağızlarına bulaşan kuduz salyalarını akıtmaya devam etmektedirler. 250 şehidimizin katilleri için düzenlenen yasal girişimi elştirmeye başladılar. Tam bir FETÖ savunuculuğuna soyunan bu alçakların ellerinden gelse FETÖ nun işgal girişimini engelleyen Cumhurbaşkanımızı bile yargılamaya çalışacak kadar alçakca bir ihanet içindedirler.

 Ülkemizde Emperyalizme karşı ciddi bir mücadele devam etmektedir. Bu mücadeleyi yürüten Dünya liderimizin önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Devletimizin yanında yer almak bir yurtseverlik görevidir. Ben ömrüm boyunca emperyalize karşı her şeyimle ve tüm gücümle mücadele etmiş bir insanım. Dün de devrimci bir anlayış içinde tam bağımsız Türkiye için canımı feda etmeye hazırdım. Bu gün de tam bağımsız Türkiye için canımı vermeye hazırım. Dün Devletimi yöneten emperyalizmin yerli uşaklarına karşı savaşırken, bu gün Devletimin yanında emperyalizme karşı tam bağımsız Türkiye için savaşmaya devam etmekteyim. 

 Ülkemizde saflar ayrışıyor. Emperyalizme karşı savaşanlar bir taraf, Emperyalizme uşaklık eden hainler de bir tarafı oluşturmaktadırlar. Bu iki kesim arasında düşmanlığa varan bir ayrışma görülmektedir. Bu ayrışmanın olması gereklidir. Hainler bir taraf, vatan severler de bir taraf olmalıdırlar. Tek bir endişem vardır. Çok iyi niyetli insanların kandırılmiş olmalarıdır. Çünkü bu alçaklar her türlü yalana iftiraya baş vurarak algı operasyonları ile saf temiz insanlarımızı kandırarak bize

karşı kullanabilirler. Aynen PKK nın Kürtleri kullandığı gibi. Şükürler olsunki Kürtler PKK nın ne alçak, ne gaddar, ne acımasız ve vicdansız bir örgüt olduğunu anladı. PKK nın hem Kürt hem de Türk düşmanı olduğu açığa çıktı. PKK bitme noktasına geldi. İnşallah emperyalizmin uşaklarının organizasyonları da PKK nın akibetine uğrayacaktır. Uşaklık eden alçaklar bu ettiklerinin bedelini mutlaka ödeyeceklerdir. Allah ülkemizi korusun.

 ABD nin sirk soytarısı Başkanı Suriye de PKK yı binlerce Tır dolusu silahlarla donattı. PKK yı kara ordusu olarak ilan etti. Ülkemize karşı yürüttüğü her savaşta mağlup olan ABD Allah'ın izniyle yine de mağlup olacaktır. Bölgeyi kan gölüne çevirmek için insanların kutsallarına bile saldırmaktan geri durmadılar. Bu kez Kudüs ü İsrail'in Başkenti olarak ilan etti. Tüm dünya ülkeleri, Dünya lideri Erdoğan'ın çevresinde birleşti. Kendisini Dünyanın jandarması, sahibi ve efendisi olarak gören ABD ortadoğuda hükümsüz hale geldi. Ortadoğuda dengeler değişmiştir. Türkiye bölgenin lider ülkesi konumuna gelmiştir. Bundan sonra Türkiyenin izni olmadan hiç bir güç bölgemizde her hangi bir eğlem yapamaz. Bundan böyle Türkiye oyun kurucu bir rol yüklenmiştir.

 AB ülkelerine karşı dik duruşu sonucunda tüm AB ülkeleri adam olma doğrultusunda bir yaklaşım içine girmek zorunda kalmışlardır. ABD de adam olacaktır. Bükemediği bileği öpecektir. Birleşmiş Milletler Teşkilatının yapısı değişecek, adil ve demokratik bir yapıya kavuşacağı yakındır. İnsan hakları evrensel beyannamesi Dünya da yaşayan tüm insanlar için geçerli olacaktır. İnsan katliamları son bulacaktır. Yaşanabilir bir Dünya oluşacaktır. Kan, gözyaşı, acı ve ızdırap olmayacaktır.

 Yüce Allah liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'a uzun ömürler versin. Ülkemizi bölgenin lider ülkesi haline getiren liderimiz, Dünya nizamını değiştirerek adil ve yaşanabilir bir Dünya nın oluşmasına önemli bir katkı sunacağına inanıyorum. Saygılarımla.

İDRİS ORTAKAYA


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık