• 03 Aralık 2017, Pazar 21:13
İdrisOrtakaya

İdris Ortakaya

 ÇOK GEÇ KALDIK

 ÇOK GEÇ KALDIK 
 
 15. Temmuz işgal girişiminden sonra, incirlik üssü kapatılmalıydı. Amerika'nın Ankara Büyük Elçi'si der hal kovulmalıydı. ABD de bulunan Büyük Elçi'miz çağrılmalıydı. ABD ile ilgili ilişkiler askıya alınmalıydı. Nato dan ayrılmalıydık. Bunları yapmış olsaydık ABD bizim ne kadar ciddi ve kararlı olduğumuzu anlayacak ve adam gibi olmaya karar verecekti. Hiç birisi yapılmadı. Ülkemiz zor duruma düşürüldü. 
 Bu işgal organizasyonunun merkezi ABD Ankara Büyük Elçiliği, İncirlik üssü ve Nato olduğunu bilmeyen yoktu. Devlet tüm bu gizli ilişkileri bal gibi biliyordu. Bile bile bu alçak teşkilatlara karşı neden bir yaptırım uygulanmadı. Bu ülkemiz adına çok vahim bir hatadır. Bir an önce bu hatalardan dönenek bu alçaklara karşı tavizsiz bir tavır geliştirmek zorundayız. 
 Vurmayana vururlar. Atamıyana atarlar. Bu işler lafla olmaz. Eğleme geçmek zorundayız. Biz ABD nin Ankara Büyük Elçisi denen alçağı kovmadık, ancak o gider ayak bize gol atarak gitti. Bir kahraman gibi. Ülkemiz yönetimini suçlayarak ve vize yasağı getirerek ülkemizden ayrıldı. AB ülkelerine karşı dik duruşumuz, onurlu duruşumuz, Almanya'yı İncirlik üssünden kovmamız meyvelerini verdi. Şimdi adam olmaya başladılar. Ama nedense ABD denen alçak ülkeye her hangi bir yaptırım uygulamadık. Ancak onlar bize yaptırım uyguladılar. Şimdi çıkın işin içinden bakalım, nasıl çıkacaksınız. ABD, PKK yı kara ordusu olarak silah ve mühimmat yönünden alabildiğine donattı. Peki bu donatı kime karşı? Deaş mı kaldı? hayır. Bize karşı kurduğu bir ordu olduğu apaçık ortadadır. Neden bu alçakların daha fazla güçlenmesi için zaman veriyorsunuz? Neden bu alçaklara vurmuyorsunuz? Neden bu alçakları bölgemizden kovmuyorsunuz? Ne bekliyorsunuz? Halkımızın sizden beklentisi, PYD ile ABD nin oluşumunun ortadan kaldırılmasıdır. Eğer biz bu alçak oluşumu bölgeden kovamazsak, onlar bizim başımıza çok belalar açacaklar. 
 Devletimizin mutlaka bir bildiği vardır. Zaman ve zeminin oluşması bekleniyor olabilir. Ancak her geçen zaman onlara daha fazla avantaj sağlamaktadır. Daha çok yerleşik hale gelmelerine fırst verilecektir. Devletimiz terörle mücadelede strateji değişikliğine giderek, teröristleri beklemeden, tesbit ettiği terör yuvlarını çekinmeden vurmaktadır. Terör yuvası nerede, hangi ülkede olursa olsun. Ülkemize kaşı bir tehdit oluşturuyor ise derhal operasyon düzenleniyor. Bu sağlıklı yaklaşım teröristlerin uykularını kaçırmıştır. ABD ve PYD oluşumuna mutlaka bir operasyon yapılmalıdır. Allah ülkemizin yar ve yardımcısı olsun. 
 ABD nin Rızza Zarap üzerinden ülkemizi siyası olarak mahkum etmeye çalışırken, ülkemizdeki alçak işbirlikçileri de sahte belgelerle ABD nin değirmenine su taşımaktadırlar. CHP nin eski milletvekili alçak vatan haini Aykan Erdemir ABD de ağa babalarına köpeklik etmektedir. FETÖ nun köpeği olan bu eski CHP Milletvekili alçak adam, FETÖ nun kaset Genel Başkanı Kılıçtaroğlu'nu dilediği gibi yönlendirmektedir. Birlikte ülkemize ihanet etmeye devam etmektedirler. FETÖ nun siyasi ayağını arayan ve akıl tutulması içinde olan CHP li milletvekillerinin ya gözleri kör olmuş yada görmek istemiyorlar. FETÖ nun siyasi ayağını görmek isteyenler Kılıçdaroğlu'nun CHP sine bakarlarsa mutlaka göreceklerdir. Saygılarımla. 
İDRİS ORTAKAYA 
 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 18.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık