• 11 Aralık 2017, Pazartesi 21:56
İdrisOrtakaya

İdris Ortakaya

ABD VE İSRAİL TERÖR DEVLETİDİRLER

 Terör örgütlerini kuran ve onları yöneten bu alçak Devletler, emperyasit emellerini gerçekleştirmede terörizmi önemli bir araç olarak kullanmaktadırlar. Bunlar için eşya insandan çok daha deyerlidir. Eşya için milyonlarca insanın katledilmesi umurlarında bile değildir. 
 İsrail, Ortadoğunun küçük Amerikasıdır. Bu şımarık Amerikan çocuğu bölgede dilediği her şeyi yapmaktadır. Hiç bir güç ABD nin bu alçak çocuğuna dil uzatamaz. Karşı çıkamaz. Bunlar bölgede mazlumlara zülmederek varlıklarını korumaktadırlar. Bu alçakların zülmüne karşı çıkan Devlet yöneticileri ya öldürülür ya da Devletleri parçalanır. Bölgede tüm Devlet ler korku tüneline sokulmuş ve susturulmuşlardır. Irak'ın parçalanarak liderinin öldürülmüş olması, Libya nın parçalanarak liderinin öldürülmüş olması, Filistin'in topraklarının işgal edilerek israil topraklarına katılması. Son olarak Suriy'e topraklarında PKK nın PYD sini kara gücü olarak ilan etmesi ile binlerce Tır dolusu silahlarla donatması ve Kudüs' şehrinin İsrail in Başkenti olarak ilan edilmesi girişimleri emperyalizmin 100 yıllık planının uygulama stratejisidir. 
 Bölge Devlet lerinin dikkatini Kudüs olayına çekerek, bölgede sessiz sedasız yerleşim planını uygulamaya koyacak strateji geliştirmektedir. Bu alçak ABD Suriye topraklarında üs kurarak PKK lı kara ordusunu güçlendirip, bölgede hakimiyet kurmaya çalışmaktadır. Tüm bu hazırlıkları ülkemizi hedef almaktadır. Bu alçakların varlıklarına derhal müdehale etmek zorundayız. ABD ve PKK oluşumu bölgeden kovulmalıdır. Başka bir seçeneğimiz yoktur. Her geçen gün alayhimize işlemektedir. Bundan önceki " ÇOK GEÇ KALDIK " başlıklı yazımda 15. Temmuz işgal girişimi ABD tarafından yapıldığını her kes biliyordu. Biz 15. Temmuz sonrası ABD nin Ankara büyük elçisini kovup, incirlik üssünü kapatarak ABD ile ilgili tüm ilişkilerimizi askıya almış olsaydık, bu gün PYD nin oluşmasına da, Rızza Zarrap olayına da, Kudüs'ün statüsünün değişmesine de engel olurduk. Geç kalmamız bizi ülke olarak sıkıntıya sokmuştur. Bundan böyle diğer adımları atmakta geç kalmamalıyız. 
 Bölgenin hatta Dünyanın yeni lideri Recep Tayyip Erdoğan cesur, yiğit, korkusuz duruşu saysinde Dünya nizamını değiştirecektir. Yüce Allah bu liderin gücüne güç katsın. Ömrüne ömür katsın. İsrail alçaklarına işgalci ve terörist Devlet diyen tek yürekli liderdir. ABD nin alçaklığını da çekinmeden söyleyen tek Dünya lideridir. 
 Ülke olarak biz bu alçaklara taviz vermeden gereğini yapmalıyız. Yürü be Dünyanın yeni lideri. Sen yürü ki arkandan ölümüne gelecek milyonlarda yürüsün. Sen yürükü ki milyonlar koşar adım gitsin. Sen yürü ki onlar bizden korksun. Sen yürü ki Kudüs kurtulsun. Sen yürü ki mazlum insanlar kurtulsun. Sen yürü ki zalimler korksun. Sen yürü ki Dünya ya adil bir düzen gelsin. Sen yürü ki çocuklar ölmesin. Sen yürü ki ümmet mutlu olsun. sen yürü ki Dünya huzur bulsun. Sen yürü ki Birleşmiş Milletler Teşkilatı demokratik bir yapı kazansın. Sen yürü ki İnsan hakları evrensel beyannamesi doğru bir işlerlik kazansız. Sen yürü ki batıl kaybetsin, Hak kazansın. Yürü be koç yiğit seni kim tutar. Allah yardımcın olsun. Saygılarımla. 
İDRİS ORTAKAYA 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık