• 13 Ocak 2018, Cumartesi 19:55
BoraUysal

Bora Uysal

İKİNCİ BAĞIMSIZLIK SAVAŞIMIZ

Öncelikle belirtelim...Bugünün meselesi"arapça ezan okunsunmu-okunmasınmı?"meselesi değildir.Şu parti bu parti, şu görüş bu görüş meseleside değildir.

Esas bugünün Türkiye'sinin meselesi yurt meselesidir,vatan meselesidir. Evimiz meselesidir. Evimizin bağımsızlığı meselesidir..

Tekrar tekrar belirtiğimiz gibi Türkiye ve ABD karşı karşıya gelmiştir... ABD bütün gücüyle ülkemize saldırmaktadır.PKK'yı,İŞİD'i FETÖ'yü silahlanırarak bize karşı meydan okumaktadır.

Bu saldırılar daha 2018 başlar başlamaz şiddetini bu yılın ne kadar tehditlerle geçeceğinin göstermektedirr. ABD ve onun ağızları Türkye'yi iç savaş tehditleriyle,ekonomik kriz tehditleri ile hizaya getirmek istemektedirler.. Onlar istiyorki ,başımızın belası "Açılım sürecine" Türkiye tekrar dönsün,ABD'ye boyun eğsin,yargılanan Fetöcü ve Pkk'lılar serbest bırakılsın,Türk ordusu Rusya ve İran'la karşı karşıya gelsin... Burdaki esas amaç Türkiye'nin milli egemenliğidir ve Türk milletini yok etmektir.

Ama Türk milleti asla yok olmayacaktır.

Türkiye;15 Temmuzdan sonra büyük bir mücadeleye girmiştir.Bu öyle bir mücadeledirki içteki ve dıştaki düşmanlara karşı yapılan yalnız sadece iktidar değil gerçek milliyetçi,kemalist ve ülkücülerinde olduğu ABD'ya karşı yapılan bağımsızlık mücadelesidir.. Bugünde mücadeleyi hem iktidar partisi hemde muhalefet partileriylede değerlendirmek ve kazanmak şart olmuştur.50 yılda oluşabilecek bir sürecin tam içersindeyiz.

Yanlışlarına rağmen,geçmişteki yanlış Suriye politkası,yanlış Rusya politikası,açılım sürecine rağmen BOP hatasına rağmen yanlışlarına rağmen Cumhurbaşkanı direnmektedir...ve bu yanlışlar o dönem Fetö baskısıyla ABD baskısıyla yapıldığınıda unutmamak gerekir..

Fakat Cumhurbaşkanı yalnızdır..Bırakalım dışarıya karşı kendi partisinde bile yalnız kaldığı zamanlar var olmuştur. ABD'ye karşı direnmek,Fetö'ye karşı direnmek kolay değildir.

Bunun en son taze örneğini İdlib'de gördük..ABD provakasyonu sonucu neredeyse Türkiye-Rusya-İran karşı karşıya geliyordu..Son anda Türkiye'deki milli güçler ve Rusya uyanık davranıp bu oyunu bozdular.ABD'nin oyununa yem olmadılar.

GERÇEK VATANSEVER İYİ OLAN KİMDİR?
Tekrar ediyoruz...Türkiye'nin meselesi şu parti bu parti olayı değilidir? Türkiye'nin meselesi Dikatörlüklmü? meseleside değidir..Esas mesele Türkiye'nin bağımsızlığı meselesedir..

ABD burnumuzun dibine gelmiş namlularını bize doğrultmaktadır?İstediğimi yapmazsan"terör uygularım-ekonomini batırırım" diye tehdit etmektedir.Uygulamaktadır.. Bu şartlarda Kim ABD hakimiyetine karşı ise gercek vatansever olan odur..Kim Amerikanın ülkemizden defolup gitmesini yanaysa gerçek milliyetçi olan odur iyi olan odur..Gerçek kemalist ve vatansever ülkücü olan odur.Kim terör yuvası İncirliğe karşıysa gerçek ülkücü odur..Kim açılım sürecine karşıysa gerçek Kemalist olan odur..Kim HDP ile birlikte yol yürümünen fayda değil zarar olduğunu görüyorsa gerçek vatansever olan odur..HDP'den destek bekleyenler ABD'ye karşı çıkamazlar,açılım sürecine karşı çıkamazlar..

Burdaki esas hem iktidar mensublarına hem muhalefete düşen görev "ABD'den yanamı olacağız ?yoksa Türkiye'yimi savunacağız "meselesidir.

Türkiye'yi saldırıyorlar ama biz arkada koskoca tarih vardır ve TÜRK MİLLETİ olarak biz  İKİNCİ BAĞIMSIZLIK SAVAŞINDAN ZAFERLERLE ÇIKACAĞIZ...

Bora Uysal ÖZİZMİRLİ


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık