• 15 Temmuz 2018, Pazar 11:28
AliTığ

Ali Tığ

SİZİN ÇOÇUKLAR BU KEZ BAŞARAMADI

İHANET GECESİ

Askerlik kutsal bir görevdir,

Beni tanıyanlar bilir Türk Silahlı Kuvvetlerine her zaman sahip çıkmışımdır ve sahip çıkmaya devam etmekteyim.

Ben 1988 doğumlu Belçika'nın bir şehirinde yurt dışında doğdum,

26 yıl gurbete yaşamış biri olarak vatan için askerliğimi gönülü olarak paşalar gibi yaptım, bu vatanında bir bedelli vardı ve ödedim, Yine çağırırlarsa o şanlı şerefli üniformayı giyip yine giderim.

İşte o Şanlı şerefli üniformaya giyip bu milletin parasıyla alınan silah ve mühimatlara Türk milletine karşı şerefsizce kulandıkları gece 15 TEMMUZ ihanet gecesidir. O gece bu milletin ve Türk askerinin değerini birdaha anladım,

O Türk Silahlı kuvvetlerki Fetullahçı çetenin ergenekon balyoz kumpaslarıyla yıpratılmış ama hala dim dik ayakta mıh gibi düşmanın karşısına dikilip ezip geçen şanlı ordumuzdur.

TSK’nın temelleri sağlamdır öyle kıçı kırık bir cemaatle bir kaç kumpasla çökertilmeyecek kadar sağlamdır.

Ben Ergenekon ve Balyoz davalırına yakından takip etmiş biri olarak o günde Türkiyenin stratejik kurumlarına bir sızma olduğunu söylemiştim ve bu kumpasları AMERİKA talimatlarıyla yapıldı amaç TSK’nın içindeki Atatürkçü avrasyacı milliyetçi kesimi yok etmekti,

Bu f tipi yapılanmanın sadece bir cemaaten ibaret olmadığını Amerikanın bu tür kuklaları kulandığını çok iyi bilirim.

Hatta bu kalkışmanın arkasında NATO’nun da olduğunu direkt olarak talimatların NATO'CU paşalar tarafından verildiğini,
bu darbe planın incirlikte planlandığını tahmin ediyorum.

‘’SİZİN ÇOÇUKLAR BU KEZ BAŞARAMADI’’

12 Eylül 1980 darbesini ABD planlayıp yaptırdığını herkes bilir , 1970’li yıllarda CIA’nın Türkiye şefi olan Paul Henze dönemin ABD Başkanı Jimmy Carter’e ‘’bizim çoçuklar başardı’’ demişti. 15 Temmuz da ‘’Sizin çoçuklar bu kez başaramadı’’.

Başaramadılar ama onlara göre bu milleti birbirine kırdırmak bile bir başarıdır, ayrıştırmak bir başarıdır,

Türk ordusunu yıpratmakta bir başarıdır bu süreçte Türk milletinin birleşmesi gerekir ayrıştırıcı söylemlerden kaçınılması birleştirici söylemlerin daha ön planda olması, bu kalkışmadan sonra bazı kesimlerin Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin değerini daha iyi bildiler çünkü o temelerde dini cemaatlerin ülkeyi el geçirmesine karşı fikirler yatmaktadır.

Milli iradeyi sümüklü bir Amerikan usağına bırakmayan yüce Türk milleti ve Türkün askeridir. Ergenekon ve Balyoz kumpaslarıyla hapiste yatıp ve serbest bırakılan onurlu vatansever askerlerimiz o gece FETULLAHÇI çeteye karşı amansızca sabaha kadar mücadelle etmişlerdir,

Bu tür insanların zamanında vatan haini ilan edilip yine tekrar o vatanı savunmaları onların ne kadar vatansever olduklarını göstermektedir.

ÖMER Halis Demir gibi kahramanlar da unutulmayacaktır, bu vatanı karşılıksız seven bütün silahlı kuvvetlere ve bütün vatanşlarımıza selam olsun.

Şehitlerimizin ruhları şaad olsun. Birleşin çünkü… Hangi siyasi görüşten olursanız olun, gerçek kemalist, solcu, milliyetçi, muhafazekar hepiniz birleşin çünkü düşman ortak yani bizi sömürüp kanımızı içmeye çalışan vahşi katil Amerika ve onların işbirlikçileridir.

Herkes bir siyasi partinin taraftarıdır ama partizanlıktan vazgeçin bu meselle siyaseten ötedir, siyaset komşunla aranı bozar fakat ortak noktada buluşursanız Türkiye bambaşka yerlere gider.

Selametle kalın. Selam Olsun… Bu vatan için canına hiçe sayıp sokaklara dökülen vatandaşlara ve vatanser Türk polisine özelikle özel harekata ve Türk mehmetçiğine selam olsun. var olun sizler var oldukça bu VATAN yaşayacaktır.

Günün sözü: “Türklerin vatan sevgisi ile dolu göğüsleri, düşmanların melun ihtiraslarına karşı daima bir duvar gibi yükselecektir”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Ali Tığ


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık