Üniversiteli öğrencilerden ortaokuluna Z-Kütüphanesi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) işbirliği ile gerçekleştirilen sosyal proje kapsamında PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında Cankurtaran Ortaokuluna Z-Kütüphanesi kazandırıldı.

Üniversiteli öğrencilerden ortaokuluna Z-Kütüphanesi

Üniversiteli öğrencilerden ortaokuluna Z-Kütüphanesi

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) işbirliği ile gerçekleştirilen sosyal proje kapsamında PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında Cankurtaran Ortaokuluna Z-Kütüphanesi kazandırıldı.

 

 

Denizli ile Van ili İpekyolu İlçesi arasında oluşturulan eğitim köprüsü ile meydana gelen Cankurtaran Ortaokulu Z-Kütüphanesi açılışını Vali Karahan ve diğer protokol üyeleri ile gerçekleştirildi. Kütüphanenin açılış törenine; Vali Hasan Karahan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çiftçi, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Ağbuğa, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kasım İnce, Şehit Ömer Halis Demir Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Atakan Yılmaz, Spor Bilimleri Öğretim Üyesi Dr. Zekeriya Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Açılış kurdelesi kesimi öncesi Cankurtaran Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ayten Hançer ve öğrencileri protokole mini bir konser verdi. Konserin artından Vali Karahan ve beraberindeki protokol açılış kurdelesini keserek kütüphaneyi gezdi. Z-Kütüphanenin yapılması için Van İli İpekyolu ilçesi ile bağın kurulmasında öncü olan PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Zekeriya Çelik kütüphanenin oluşturulması aşamasında yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Karahan’a bilgi verdi.

 

VALİ KARAHAN: “Z-KÜTÜPHANE ÇOK ÖNEMLİ BİR HİZMET”

 

Vali Karahan yaptığı konuşmasında; “Cankurtaran Ortaokuluna geleceğin öğretmen adayı olan Pamukkale Üniversitesi öğrencileri tarafından Toplum Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında kazandırılan Z-Kütüphanenin tamiri, bakımı, boya-badanası, iç dizaynı ve kitapları üniversite öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Geleceğin öğretmenleri olacak öğrenciler açısından da meslek hayatlarına atıldıklarında önemli bir tecrübe olarak kendilerine geriye dönecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Oluşturulan kütüphane yıllarca geleceğin Valilerine, İl Milli Eğitim Müdürlerine, üniversite hocalarına hizmet verecek olan güzel bir mekân oldu” dedi.

 

Vali Karahan buradaki programın ardından bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Tavas ilçemize gitti.

 

Ziyarette ilk olarak Tavas Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan, burada Kaymakam Recep Öztürk ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Valimiz Karahan, Kaymakam Recep Öztürk’ten ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

 

Daha sonra Tavas Belediyesi’ne geçen Valimiz Hasan Karahan Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ ı makamında ziyaret ederek, belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Valimiz Belediye ziyaretinin ardından Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek burada öğrencilerin hazırladığı resim sergisini gezdi.

 

Valimiz Hasan Karahan daha sonra Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek burada halkın güvenliği ve huzuruna yönelik sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Valimiz Hasan Karahan ilçe gezisinde son olarak Tavas Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastanede yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgi aldı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık