Müftü Aşık, Pamukkale Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü İftarına Katıldı

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, Pamukkale Müftülüğü İlçe Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde Yaşar - Saniye Gemici Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla yapılan iftar  programına katıldı.

Müftü Aşık, Pamukkale Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü İftarına Katıldı
  • 25 Mayıs 2019, Cumartesi 14:24

Müftü Aşık, Pamukkale Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü İftarına Katıldı


Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, Pamukkale Müftülüğü İlçe Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde Yaşar - Saniye Gemici Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla yapılan iftar  programına katıldı.

Programa İl Müftüsü Mehmet Aşık ve eşi Hamiyet Aşık, Pamukkale Müftüsü Nihat Sevil, Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüsrev Odabaşı, Yaşar - Saniye Gemici Anadolu Lisesi Müdürü Musa Osal, sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, ilçe gençlik koordinatörleri, din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Yapılan iftarın ardından programın açılış konuşmasını yapan Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüsrev Odabaşı, ilçe gençlik koordinatörlüğü tarafından hazırlanan ve hayırseverlerin katkılarıyla yapılan iftar programına katılan herkese şükranlarını sunduğunu belirtti.
Pamukkale Müftüsü  Nihat Sevil, "İlçe Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği ve hayırseverlerimizin maddi destekleri kurulan iftar sonrasında, emeği olan herkesi teşekkürlerimi sunuyorum. Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) bir hadisi şerifinde, ‘Oruçlu için iki sevinç ânı vardır: Biri, orucu açtığı yani iftar anındaki sevinci; diğeri de Rabbine kavuştuğu anki sevincidir.' Şu an bu iftar vaktinde küçük, tatlı bir sevinç yaşadık. İnşallah Cennette Rabbimize kavuşunca da ikinci sevincimizi yaşayacağız." dedi.
Öğrencilerile birlikte aynı sofrada bulunmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden  İl Müftüsü Aşık, “Sevgili gençler! Bizleri ramazan ayında, bu güzel sofra etrafında siz kıymetli kardeşlerimle buluşturan Cenab-ı Hakka hamd-ü senalar olsun. Rabbim oruçlarımızı kabul eylesin. Bu güzel organizasyonda emeği geçen ve sofranın kurulmasına katkı sunan ve davete icabet edenlerden Allah razı olsun." dedi.
15 Mayıs Denizli'de Milli Mücadele etkinlikleri çerçevesinde Bağbaşı Anadolu İmam Lisesi öğrencilerinin sahnelediği "Müftü" adlı tiyatro gösterisini büyük beğeni ile izlediğini belirten Müftü Aşık, tiyatro gösterisine katkı sunan öğrencileri, öğretmenleri ve okul yöneticilerini canı gönülden tebrik ettiğini söyledi. 
Daha sonra program davetlilere "Müftü" adlı tiyatro gösterisi sahnelenmesi ile son buldu. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık