MHP İL BAŞKANI CAFER BİRTÜRK:TÜRK MİLLETİ ABD PLANINI BOZMUŞTUR

Türkiye hızlı bir erken seçim sürecini atlatırken ,MHP Denizli İl Başkanı Sayın Cafer Birtürk seçim sonuçları üzerine gazetemize özel değerlendirmelerde bulundu.

MHP  İL BAŞKANI CAFER BİRTÜRK:TÜRK MİLLETİ ABD PLANINI BOZMUŞTUR
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 20:28

HABER-RÖPORTAJ:BORA UYSAL ÖZİZMİRLİ
Türkiye hızlı bir erken seçim sürecini atlatırken ,MHP Denizli İl Başkanı Sayın Cafer Birtürk seçim sonuçları üzerine gazetemize özel değerlendirmelerde bulundu.
Konuşmanın özeti aşağıdadır.Arabaşlıklar tarafımızdan atılmıştır.

Sözlerine Cumhur ittifakının adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın zaferle çıktığını , partisi ve şahsı adına tebrik ederek başlayan Birtürk;15 Temmuz'dan önce şiddetli bir şekilde birbirini kıyasıya eleştren iki parti olan  Ak Parti'nin ve MHP'nin Türkiye'nin güvenliği konusunda 15 Temmuz'dan sonra  birbirlerine yakınlaştığının altını çizdi.

Konuşmalarına şöyle devam etti;

MHP TÜRKİYE'Yİ BÖLDÜRTMEMİŞTİR

"Milliyetçi Hareket Partisi kendisine yönelik olan tüm saldırılarına rağmen bölünmemiştir ve Türkiye'yi böldürmemiştir.
ABD ve onunla birlikte hareket edenler MHP üzerine oyunlar oynamıştır fakat başarısız olmuşlardır.
Mhp bir daha gücünü göstermiş Türkiye'yi böldürtmemiş,Türkiye'nin bekası anlamında önce ülkem ,önce vatanım sonra ben ilkesiyle başarıya gelinmiştir."dedi

TÜRK MİLLETİ EL BİRLİĞİ İLE ABD PLANINI BOZMUŞTUR
 

Türk Milleti'nin el birliği ile ABD planını bozduğunu söyleyen MHP Denizli İl Başkanı Sayın Cafer Birtürk şunları söyledi;
"Bundan önceki seçimlerde bir ABD projesi olan Cem Uzan bizlere baraj altında bırakmıştı.O zamanlarda ABD bunu başarabilmişti.

Aynı proje bugünde ABD tarafından yeni bir parti kurularak tekrar uygulanmaya kalkmış,fakat her türlü ihanete ve saldırılara rağmen başaramamışlar Milliyetçi Hareket Partsi meclisde yerini almıştır. Elbette daha fazla oy almak isterdik, fakat Milliyeçi Hareket Partisi öncelikle bir ideoloji bir dava partisidir,gerçek vatanseverlerin gerçek miliyetçilerin partisidir.Bu noktada MHP görevini layıkıyla yerine getimiştir." dedi.

TÜRKİYE'DE İSLAMİ KESİM VE MİLLİYETÇİ KESİM BİRLEŞMİŞTİR

"Aslında bu seçimler göstermiştirki;Türkiye'ye yönelik saldırıların arttığı bir ortamda Türkiye'deki İslami kesim ve milliyetçi kesim birbirlerine yakınlaşmış ve birleşmiştir.Çünkü Türkiye'nin güvenliği ve bekası önemliydi.Bu birleşmeden en çok rahatsız olan Türk düşmanlarıdır,Türkiye düşmanlarıdır ABD'dir,Batı'dır.Herşeye rağmen Türkiye;kendisine yönelik olan saldırıları birleşerek cevap vermiştir."şeklinde konuştu.

DENİZLİ'DE BASIN TARAFSIZ DEĞİLDİR,SANKİ BİZDEN İNTİKAM ALIRCASINA HABERLERİNDE HINÇLA BİZE HİÇ YER VERMEDİLER

Partisinin Denizli'de 33.000 oy kaybına uğradığını belirten Sayın Birtürk şunları söyledi;,
"Denizli'de partimiz bir önceki seçimlere göre 33.000 oy kaybına uğramıştır.Fakat bize öyle bir saldırıda bulunulmuştur ki MHP'nin başarısız olması için elinden gelen herşeyi yapmışlardır.İçimizdeki hain yapıda bu sürece destek vermiştir.

Sayın Birtürk:Denizli basını hakkında da şöyle konuştu;

"Tarafsız denilen basının tarafsız olduğuna inanmıyorum.Özellikle Denizli basını seçim süresince bu kurulan yeni parti sürekli haberlerde yerini almasına rağmen bizlere haberlerine hiç yer vermediler,manşetlerine bizleri taşımadılar,Bu noktada Denizli basının tarafsız olduğuna zerre inanmıyorum.sürekli bu kurulan yeni parti İyi Partiyi sütünlarına taşımışlardır" dedi.

MHP'NİN BÜTÜN SÖYLEMLERİ DOĞRU ÇIKMIŞTIR , MHP TÜRK MİLLETİ'NİN TÜRK DEVLETİ'NİN GÜVENCESİDİR
"Milliyetçi Hareket Partisi'nin bütün söylemleri bütün uyarıları doğru çıkmıştır.Gerek Fetö konusunda,gerek açılım süreci konusunda uyarılarımız hep doğru çıkmıştır.Genel Başkanımızın ve genel merkezimin bu noktalarda bütün uyarıları doğru çıkmıştır.
Evet oy kaybımız vardır.Fakat biz bu oy kaybının değerlendirmerini yapacağız,önümüzdeki dönem daha güçlü bir MHP için çalışmalarımıza tekrar başlayacağız,Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milleti'nin Türk Devleti'nin güvencesidir"dedi..

HENDEK OPERASYONLARIYLA BAŞLAYAN SÜREÇ;AÇILIM SÜRECİNİN SONLANMASIYLA SON BULMUŞTUR
Türkiye'yi demokratik olarak bölecek olan Açılım ve Çözüm sürecinden de bahseden Sayın Cafer Birtürk sözlerine şöyle devam etti.;
"Elbet,16 yıllık Ak Parti iktidarında Açılım süreci denilen yanlış uygulamalarda olmuştur.50 kişilik akil adamlar heyeti kurulmuştur.Fakat o yıllarda bizler,çözüm sürecinin çözülme sürecinin olduğunu belirtmiş,Türkiye'nin menfaatı değil aleyhine olduğunu söylemiştik.Gerek fetö gerekse çözüm süreci konusunda MHP'nin ne kadar haklı çıktığı görülmüştür.
Hendek operasyonlarıyla başlayan olaylar,MHP'nin Türk Ordsunun ve İktidarın kararlılığı ile son bulmuştur,fakat hem Chp hemde İyi Parti,Türk Ordusu"nun Afrin'de,Suriye'de ne işi var şeklinde propagandasıyla açılım sürecini tekrar diriltmek istediler.Fakat başaramadılar.
15 Temmuz'dan sonrada gerek Fırat Kalkanı,gerekse Afrin konusunda İktidarla birlikte uyum içinde olmuş,Türkiye'nin güney sınırı gerek iktidarın gerekse Türk ordusunun kahraman askerleri sayesinde güvence altına alınmıştır.Bu konuda karalılıkta yürüyen hükümetimize,Türk ordumuza Allah razı olsun "şeklinde konuştu.

OHAL DEVAM ETMELİDİR
Ohal Konusunda da değinen sayın Birtürk Şunları söyledi;
"Bizler Türkiye'nin bekasını güvenliğini düşünen bir siyasi partiyiz.Şuan bütün Türk düşmanları gelişmelerden rahatsız olmuştur.Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin OHAL DEVAM ETMELİDİR düşüncesi önemlidir.Bu saldırıların arttığı dönemde gerek fetö gerekse Pkk yargılamalarıın hızlı bir şekilde sürdürebilmesi için Ohal devam etmelidir "dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 24.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık