ANADOLU BASIN YAYIN BİRLİĞİ KKTC TEMSİLCİSİ UMUT İBRAHİM DEMİRÖZ KKTC İÇ İŞLERİ BAKANIYLA GÖRÜŞTÜ..

ABYB ve EGEM TV KKTC Temsilcisi Umut İbrahim Demiröz son dönemde gerek Kıbrıs’ta gerekse Türkiye’de adından çokça söz edilen başarılı, genç ,dinamik Siyasetçi Ve Bürokratlar arasında sıkça adı konuşulan, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars İle görüştü.

ANADOLU BASIN YAYIN BİRLİĞİ KKTC TEMSİLCİSİ UMUT İBRAHİM DEMİRÖZ KKTC İÇ İŞLERİ BAKANIYLA GÖRÜŞTÜ..

ANADOLU BASIN YAYIN BİRLİĞİ KKTC TEMSİLCİSİ UMUT İBRAHİM DEMİRÖZ KKTC İÇ İŞLERİ BAKANIYLA GÖRÜŞTÜ..


ABYB ve EGEM TV KKTC Temsilcisi Umut İbrahim Demiröz son dönemde gerek Kıbrıs’ta gerekse Türkiye’de adından çokça söz edilen başarılı, genç ,dinamik Siyasetçi Ve Bürokratlar arasında sıkça adı konuşulan, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars İle görüştü…

ABYB Ve EGEM TV KKTC Temsilcisi Umut İbrahim DEMİRÖZ,den  Anadolu Basın Yayın Birliği ve çalışmaları hakkında  bilgiler alan, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Ayşegül BAYBARS ,Umut İbrahim DEMİRÖZ’e göreve geldiği günden bu güne hayata geçirdiği çalışmalar hakkında da bilgiler verdi..


KKTC, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars ile bakanlıktaki makamında görüşen ABYB ve Egem tv KKTC temsilcisi Umut İbrahim DEMİRÖZ ,CİU MİMARLIK bölümü öğrencilerinin projelerini de dinledi,Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi  mimarlık bölümünden Enes OBUZ ve Umut İbrahim DEMİRÖZ ‘ün Lefkoşa surlar içi bölgesi projesini değerlendiren ,Bakan Ayşegül  BAYBARS bölge hakkında tavsiyelerde de bulundu..


 Görüşmenin Ardından Umut İbrahim DEMİRÖZ ve Enes OBUZ ile hatıra fotoğrafı çektiren Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Ayşegül BAYBARS ,Anadolu Basın Yayın Birliğinin tüm üyelerine ve Anadolu Basını temsilcilerine de  selamlarını iletti.


Daha öncede Kıbrıs Türk cumhuriyeti cumhurbaşkanı Mustafa AKINCI ile bizzat görüşerek Anadolu Basın Yayın Birliğini Kıbrıs’ta en üst düzeyde  yetkililere anlatan ABYB Ve EGEM TV KKTC Temsilcisi Umut İbrahim Demiröz, aynı zamanda mimarlık fakultesi son sınıfta başarılı bir mimarlık öğrencisi olarak ta çeşitli projelere imza atıyor..


İç İşleri Bakanı ile görüşmelerin devam edeceğini söyleyen DEMİRÖZ, "Çok aktif, çalışkan, Genç ve hanımefendi bir Bakan’ın çalışmalarını yakından takip etmekten büyük memnuniyet duyduk,Anadolu Basın Yayın Birliği olarak Sayın Bakanı Türkiye de Anadolu basını ile buluşturmak , gerekirse Anadolu Yayıncılarını KKTC de Sayın Bakan’ın çalışmalarını takip etmek amaçlı toplamak niyetindeyiz bu konu ile en yakın zamanda yönetim kurulumuzda değerlendirmeler yapılacaktır. Anadolu KKTC’nin bu genç ve başarılı İç İşleri Bakanı’nı tanımalı Gençler örnek almalı" dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık