2.Kahramanmaraşlılar İstişare Toplantısı yapıldı.

Çeşitli İl ve İlçelerden Dernek Başkanlarının katıldığı 2. DERNEK BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI-İZMİR Kahramanmaraşlılar Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

2.Kahramanmaraşlılar İstişare Toplantısı yapıldı.
  • 10 Aralık 2018, Pazartesi 22:33

2.Kahramanmaraşlılar İstişare Toplantısı yapıldı.

Çeşitli İl ve İlçelerden Dernek Başkanlarının katıldığı 2. DERNEK BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI-İZMİR Kahramanmaraşlılar Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantı hakkında görüşlerini açıklayan İzmir Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Murat Özbilir"Hani derler ya, Dernekler siyaset üstü diye! Tıpkı bu tarif gibi bu Başkanlar da insan üstü gönüllü hizmet ve birlik savaşçılarıdır.

Her zaman birlik beraberlik icinde olmak dilegiyle, Tarih yazılan bu günümüzü canı gönülden kutluyorum. Allah bizi daha büyük platformlarda biraraya getirsin"dedi.

Toplantı sonunda "Sonuç Bildirisi"yayınlandı.

SONUÇ BİLDİRİMİ

Türkiye’deki çeşitli İl ve İlçe Kahramanmaraş Dernekleri, 2. Dernek Başkanları İstişare Toplantısını 10 Aralık 2017 tarihinde İzmir Kahramanmaraşlılar Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

2. Dernek Başkanları İstişare Toplantısına katılan Kahramanmaraş İl ve İlçe Dernekleri; 

ADANA-Andırınlılar Derneği., ADANA-K.Maraş Der., ANKARA-Göksunlular Der., ANKARA-MARDER, ANTALYA-K.Maraşlılar Der., ANTALYA-Alanya K.Maraş Der., ANTALYA-Alanya K.Maraş Kültür Der., ANTALYA-Serik K.Maraş Der., AYDIN-Kuşadası K.Maraş Der. , BALIKESİR-K.Maraş Der., BURSA-K.Maraş Der., HATAY-Dörtyol K.Maraş Der., HATAY-İskenderun K.Maraş Der., HATAY-Payas-K.Maraş Der., İSTANBUL -Ekinözü Celaliler Der., İSTANBUL-KENTMARAŞDER, İSTANBUL-Maraş Der, İSTANBUL-Afşin Büyük Tatlar Der., İSTANBUL-Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Der., İSTANBUL-Afşin Kücüktatlar Der., İSTANBUL-Andırınlılar Der., İSTANBUL-Elbistan VE Çevre Köyleri Der., İSTANBUL-TRABMARDER, İSTANBUL-TÜRKOĞLUDER, İSTANBUL-Yedidost Der., İSTANBUL Afşin Arıtaş Der., İZMİR-K.Maraş Kültür Der., K.Maraş Çağlayan Fırnız Der., K.MARAŞ-Afşin Eshabıkehf Gönül Elçileri Der., K.MARAŞ-Dünya Ehlibeyt Vakfı, K.MARAŞ-TÜRKOĞLU-Kadın Akademisi, KAHRAMANMARAŞ-DOSTDER, KIRIKKALE-K.Maraş Kültür Der., KOCAELİ-K.Maraşlılar Der., K.KIBRIS-K.Maraş Der.-Tatlısu Belediye Başk., MALATYA-K.Maraş Der., MERSİN-Tarsus K.Maraş Der., OSMANİYE-Andırınlılar Der., OSMANİYE-K.Maraş Der., OSMANİYE-Kuzey Kafkasya Kültür  Derneği.

Yapılan toplantıda aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1- Derneklerimizin bulunduğu yerlerde federasyonlaşma çalışmalarına başlanması,

2- 3.Dernek Başkanları İstişare Toplantısının 2018 Yılı içinde tespit edilecek bir tarihte Kahramanmaraş ilimizde yapılması yönündeki çoğunluk görüşü doğrultusunda çalışmalara başlanmasına,

3- Dernek başkanlarımızın İletişimini sağlayan WhatsApp İletişim grubunun yeniden şekillendirilerek devam etmesi,

4- Kahramanmaraş’taki Mahalli ve Mülki idareci ve yöneticiler ile dernekler, Mesleki Kuruluşlar ve odalarla iletişimin kuvvetlendirilmesi ile Kahramanmaraş’ın tanıtımına yönelik organizasyonların planlanıp uygulanması aşamalarında bütün derneklerimizin kendi aralarında, derneklerimizle diğer kişi ve kuruluşlar arasında iletişim ve paylaşımın sağlanması için dernek başkanlarımızın iletişim listesinin oluşturulması, 

5- Türkiye genelinde Kahramanmaraşlı Bürokrat, İş Adamı ve Siyasetçilerin(Milletvekili ve Belediye Başkanı) isim ve Telefon listelerinin oluşturulması.

6- Derneklerimizce seçilmiş üyelerinin organizasyonunda Kahramanmaraş ile ilgili olarak belirli zamanlarda belirli konu altında ortak panel, konferans, bilgi şöleni vb. etkinlikler düzenlenmesi, yine Derneklerimizce oluşturulacak bir yayın kurulu organizesinde Türkiye genelini ve Kahramanmaraş ile ilgili haber ve bilgileri içeren bir gazete yayınlanması için çalışmalara başlanması,

7- Kahramanmaraş valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nce diğer illerde düzenlenen etkinliklerden o ildeki Dernek Başkanlarının bilgilendirilebilmesi için Dernek başkanları iletişim bilgilerinin Büyükşehir Belediyesine bildirilmesi, 

Kararları alınmıştır. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık