Turan’dan duygusal veda

Öz Orman İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçildikten sonra Genel Mali Sekreterliği görevine seçilen Halil Turan, Denizli Bölge Başkanlığı görevini Kenan Atalay’a devretti. Düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı.

Turan’dan duygusal veda

Turan’dan duygusal veda

Öz Orman İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçildikten sonra Genel Mali Sekreterliği görevine seçilen Halil Turan, Denizli Bölge Başkanlığı görevini Kenan Atalay’a devretti. Düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı.

Öz Orman İş Sendikası Denizli Bölge Başkanlığında dün görev değişimi yaşandı. Gerçekleştirilen törende, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilerek Genel Mali Sekreterliği görevini üstlenen Denizli Bölge Başkanı Halil Turan, Bölge Başkanlığı görevini Kenan Atalay’a devretti.

DUYGUSAL VEDA

Hüznü ve mutluluğu bir arada yaşadığını belirten Öz Orman İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Halil Turan, 2010 yılından yana sürdürdüğü Denizli Bölge Başkanlığı görevini Kenan Atalay’a devretmenin mutluluğunu yaşarken, buradaki çalışma arkadaşlarından ayrılarak Ankara’ya gidecek olmanın hüznünü yaşadığını söyledi. “İyi ve kötü günlerimiz, mutlu ve mutsuz olduğumuz günler oldu” diyerek helallik isteyen Turan, şunları dile getirdi:

1987 yılında başladığım çalışma hayatı ve orman teşkilatına 24 yıl hizmetim sonrasında 2010 yılından buyana profesyonel olarak sendikamızda görev yaptım. Öz Orman İş Sendikası Denizli Bölge Başkanı iken, Genel Merkezimizin 4. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanımız Sayın Settar Aslan’ın takdiri ve üye delege arkadaşlarımızın desteğiyle üyelerimize hizmet etmek üzere Genel Mali Sekreterliği görevine layık görüldüm. Bu bir ayrılık değil. 1992 yılından buyana Denizli’de orman personeli olarak ve Bölge Başkanı olarak görevimi en iyi şekilde layıkıyla yapmaya gayret ettim. Önümüzdeki 4 yıl boyunca da Ankara’da Orman Teşkilatı’na, üyelerimize hizmete devam edeceğim. Bundan sonraki süreçte sendikamızı en iyi şekilde temsil etmek için Ankara’da var gücümle çalışacağım. Bugüne kadar benden desteğini, emeğini esirgemeyen müdürlerimize, şeflerimize ve bilhassa üye kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sizlerle çalışmak benim için büyük bir zevkti ama her şeyin bir sonu var. O gün de bugün. Ankara’da bir kardeşiniz olduğunu asla unutmayın. Kırdığım arkadaşlarım olmuşsa beni affetsinler. Benden yana haklarım helal olsun. Sizlerden de haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Gözüm hiç arkada değil. 19 yıl beraber çalıştığım Kenan Atalay’yı bu makamı gönül rahatlığıyla teslim ediyorum. En iyi şekilde sendikamızı temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Çıtayı biz yükselttik O’nun daha da yükselteceğine inanıyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin. Kendisine yeni görevinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”

“ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ”

1989 yılında Eskere Orman İşletme Müdürlüğü’nde işçi olarak göreve başladığını belirten yeni başkan Atalay ise “Sendikamızın değişik organlarında görev aldım. Halil Turan başkanın sendikamızın bugünlere gelmesinde çok büyük emekleri var. Bu süre de Başkanımız çıtayı her zaman yükseltti, inşallah bizde bu çıtayı daha yukarılara taşıyacağız. Teslim aldığımız bayrağı daha ilerlerde teslim edip sendikamızı en güzel şekilde temsil edeceğiz. Dava arkadaşım Halil Turan Başkanıma yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ankara’da görev yapacak olması bizim için büyük bir kazanç. Bizim için köprü olacak. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 20.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık