SİSTEM

"Etkisini gizli araçlarla genişleten yekpare ve acımasız bir komployla karşı karşıyayız; işgal yerine sızmanın, seçimler yerine darbenin, özgür irade yerine gözdağının, gündüz yapılan savaşlar yerine gece yapılan gerilla saldırılarının araç olarak kullanıldığı bir komplo.

SİSTEM

YAZAR:EVREN MUMCU
"Etkisini gizli araçlarla genişleten yekpare ve acımasız bir komployla karşı karşıyayız; işgal yerine sızmanın, seçimler yerine darbenin, özgür irade yerine gözdağının, gündüz yapılan savaşlar yerine gece yapılan gerilla saldırılarının araç olarak kullanıldığı bir komplo. Olağanüstü insan kaynağı ve maddi destekle karmaşık ve etkili bir makine yaratan bir SİSTEM, askeri, diplomatik, ekonomik, siyasi, bilimsel ve istihbari operasyonları birbirine bağlamaktadır. Planları açıklanmaz, saklanır; hataları duyurulmaz, gizlenir; FARKLI DÜŞÜNENLER ÖVÜLMEZ, SUSTURULUR; yapılan harcamalar sorgulanmaz; söylentiler duyurulmaz ve hiçbir sır açığa çıkmaz." 
(Amerika Birleşik Devletleri Başkanı  F. Kennedy'nin 27 Nisan 1961 tarihinde Gazete Yayıncıları toplantısında yaptığı konuşmadan)
Alıntı Jürgen Elsasser- Gölge Hükümet kitabından...

Sistem;
Kendi ülkeleri dışında sömürgeci duzenin bozulmaması için DEMOKRASİ istemez. Ama kendi isbirlikcilerini adalet, demokrasi, barış ve özgürlük adı altında koruma altına alır...
Sistem;
Bağımsızlık hareketlerine karşı çıkar. Zor kullanarak engellemeye çalışır ve oluşturduğu "isbirlikçilerle" bütün kurumları denetim altına alır.
Sistem;
Kendi medya maymunlarini parlatır. Nutuk gösterip HDP ye yönlendirilir, bunu da ingilizce "tilki" "fox" anlamına gelen  kelimelerden seçer...aslında şifreler bellidir. "Taraf, Tilki, Halk, Türk Solu, Sızıntı" gibi...
Sistemin saklı seçilmiş parlakları ellerine tutuşturulan belgelerle sizden biriymiş, sanki cennetten gelen "Kutsal Kurtarıcı- Mesih" gibi dev organizasyonlar ve reklam kampanyalarıyla kitleleri sürükler... medya desteği de tam bir seferberlik başlatır!
Sistemin perde arkasından Türkiye uygulamalarını yürütecek ekip Morton Abromowitz, Graham Fuller, Henry Barkey, Richard Holbrooke, Paul Wolfowitz, Paul Henze devreye girer...kendileriyle isbirliği yapan yazar, çizer, öncü ve aydınlarla beraber Nobel, kariyer ve boğazda yalı ve morbinlikler karşılığı anlaşma yapılır...
Batının "ılımlı islam modeli" Rand Corporation uzmanları tarafından toplumsal patlamaları, halkçı örgütlenmeleri ve emperyalizme karşı başkaldırıları önlemek üzere tasarlanır. Akp ve ekibi "Yeni Turkiye'nin yıldızı" olarak sunulur. TSK'nin eli kolu bağlanır, vatansever Atatürkçü ordu, gazeteci ve siyaset mensupları Ergenekon operasyonuyla cemaat yapılanması altında (vatan haini darbeciler camii bombalayacaklardi bahanesiyle) hapse atılır. 
Sistem;
Amerika ve Israil'in Kuzey Irak'da "Kürt Devleti" anlaşmalarını ortaya döken aydınlarımızı katleder. Bir taşla iki kuş vurulmustur. Cinayet sonrası " Mollalar Iran'a" sloganları ile Iran karşıtlığı yaratılır! Hem Israil politikalarina engel olan yazar Uğur Mumcu öldürülür hem de ölümünden sonra şehidimize yeni misyonlar yüklenir...Artık 24 ocaklarda "adalet ve demokrasi" haftalarinda Uğur Mumcu yeni yaratilan vatansız solculuğun ve Hdpkk'nin meclisdeki varlığının ve Kürdistan' in sözcüsü ilan edilir! Cenazesine ve anma törenlerine sadece libos vatansız aydinlar konuşmacı olarak katılabilir!
Sistem;
BOP projesi saldırı planlarını Arap Baharı, 11 Eylül, Lübnan'da Hariri ve anti Amerikancı Bassir Gemayel gibi politikacilarin kendi tertiplediği suikastlarini bahane göstererek yapar...
Sistem;
Partiler, dernekler ve bir takım sivil toplum örgütlerini isbirlikcileri vasıtasıyla ortaya çıkış amaçlarından çıkarıp sessizce yokeder...yada itibarsizlastirir...
Seçimler içinse birçok pazarlık yapılır;
Mesela ABD'de Sarraf birdenbire susar, Ingiliz Kraliçesine garantiler verilir;
Iktidar ve muhalefet için seçilecek adaylar "Atatürk 'ün 6 ok çizgisini reddetmiş, batının bütün taleplerini harfiyen yerine getirecek şahıslardan seçilir." Onların ne geçmişine ne de söylediklerine bakmaz halk! Sadece medya desteği, yüzdeler  ve güçler önemlidir onlar için!
Uğur Mumcu'nun dediği gibi "Haklıdan değilde güçlüden yana olanlar korkak, kaypak olurlar. Güç merkezi değiştikçe döner sonunda FIRILDAK olurlar."
Sistemin çarkı hep döner, dereyi geçerken de AT değiştirilmez. Mevcut isbirlikçiyle devam edilir. Muhalefet ise "Beraber mi yaşayacağız yoksa ayrı mı nasıl yaşayacağız" bombalı paketini ortaya atar.
Ölüm gösterilerek sıtmaya razı edilir.
Taa ki BİZ UYANINCAYA VE KENDİ MILLI  SİSTEMIMIZI ÖRGÜTLEYINCEYE KADAR...

Beğendim 21 Muhteşem 10 Haha 2 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 25.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ
abyb alt boş
yukarı çık